Firma LOGPRO podpořila sportovní rozvoj mládeže Sparty

LOGPRO s.r.o. je rodinnou firmou s více jak dvacetiletými zkušenostmi v oboru logistiky a mezinárodní dopravy, která si zakládá nejen na profesionálním, ale také na individuálním přístupu ke Všem svým obchodním partnerům. V jejím portfoliu klientů naleznete jak lokální zákazníky pohybujících se v oboru gastro, tak nadnárodní společnosti v oblasti hygienických potřeb. Více se o společnosti, která se rozhodla podpořit sportovní rozvoj mládeže Sparty dozvíte níže v rozhovoru s jednatelkou společnosti paní Jitkou Příhonskou Ježkovou.

Klubové zprávy | 7. prosinec 2023
Firma LOGPRO podpořila sportovní rozvoj mládeže Sparty

Můžete, prosím, na začátek představit vaši společnost? Jak dlouho jste na trhu a čemu přesně se věnujete? 

V roce 2015 jsme se spolu s manželem, který měl již  v oboru dlouholeté zkušenosti, rozhodli založit LOGPRO, společnost, která svým klientům nabízí profesionální služby v oblastí logistiky a mezinárodní přepravy. Díky našim vztahům s mnoha obchodními partnery v rámci Evropy můžeme dnes svým zákazníkům nabídnout komplexní řešení jejich požadavků, a to nejen v oblasti samotné dopravy, ale také v oblasti skladování nebo při řešení celní problematiky.

.Co vás vedlo rozhodnutí spolupráci s klubem AC Sparta Praha – florbal?

Jako matka dvou synů, jsem již zhruba před sedmi lety začala přemýšlet, že bychom měli podpořit některou z institucí, která se věnuje rozvoji dětí. V minulosti se jednalo o malou podporu jedné z nejstarších středních uměleckých škol, kde studoval manžel. Když pak v roce 2018 začali kluci hrát za Spartu a viděla jsem úžasný přístup Honzy Marvánka a ostatních trenérů klubu, rozhodla jsem se, že naše společnost LOGPRO, začne finančně podporovat tento klub.

Jak Spartu jako klub vnímáte, sledujete například jeho činnost napříč mládežnickými kategoriemi? Máte například porovnání s jinými sportovními kluby?

Vzhledem k tomu, že jsem si z pozice diváka a rodiče prošla mládežnickými kategoriemi od přípravky až po dorost, musím říci, že na mě Sparta udělala svým profesionálním přístupem, jak v rámci tréninků tak i na turnajích, velmi dobrý dojem a to i v covidové době, kdy svým sportovním nadšením pomáhala nejen dětem, ale i rodičům. 

Co od vzájemného partnerství očekáváte? 

Věřím, že naše partnerství bude vzájemně prospěšné a přinese ze strany klubu AC Sparta Praha – florbal příležitost více podpořit rozvoj mládeže a na straně LOGPRO s.r.o. možnost prezentace společnosti, díky které bychom mohli i v budoucnu pokračovat v podpoře klubu.

Slovo generálního manažera Sparty Miroslava Medala

,,Musím poděkovat za vstřícné a konstruktivní  jednání, které vedlo k uzavření naší spolupráce. Partnerství vnímáme nejen jako podporu klubu, ale také jako závazek investovat získané prostředky do rozvoje našich členů a zkvalitnění procesu práce s mládeží. Z čeho mám upřímnou radost je, čím dál větší zapojení firem z řad rodičů našich hráčů a jejich ochota a odhodlání podporovat naši práci."

Dále čtěte