Sparta bude po dvou prohrách čelit Tatranu v pohárovém semifinále

Sparta má za sebou dva neúspěšné zápas. Tvrdou prohru v Boleslavi 4:14 a těsnou porážku v Liberci 5:7. Tým vedený Markem Vojtou má nyní pár dní na to správně se připravit na semifinále poháru Českého florbalu, které je vstupenkou do samotného finále, ve kterém Sparta v posledních dvou letech nechyběla. Překážkou bude ve čtvrtek Tatran.

Muži A | 15. leden 2024
Sparta bude po dvou prohrách čelit Tatranu v pohárovém semifinále

Na zápas proti Boleslavi se mnoho florbalových fanoušků opravdu těšilo. Sparta doma totiž Boleslav porazila 6:4 a o velké motivaci hráčů Boleslavi do druhého zápasu jsme se tedy nemuseli nikterak bavit. Prvních dvacet minut ukazovalo, že se bude jednat o vyrovnané utkání, ve kterém ani jeden tým nechce dělat zbytečné chyby, díky kterým by se soupeř dostal do vedení. To ale vyvrátila druhá třetina, ve které se Boleslav trhla do vedení 6:2 a perfektně si odkontrolovala zápas do vysokého výsledku 14:4. 

Zápas v Liberci byl pravým opakem, Sparta v první třetině vedla už 2:0 a vypadalo to, že si po utkání v Boleslavi spraví chuť. Liberec hnaný fanoušky, kteří přišli oslavit 30. narozeniny klubu ale nic nevzdával. Ve druhé třetině dokázal překlopit utkání na svou stranu a dostal se do vedení 4:3, což potvrdil i v závěru utkání. Liberec nad Spartou zvítězil 7:5 a připsal si cenný skalp.

Nyní je na programu pohárové semifinále, které se odehraje na domácí půdě Sparty ve čtvrtek 18. ledna od 18:30. Veškerá soustředěnost je nyní na místě, Sparta nastoupí proti Tatranu, který bude chtít rozhodně postoupit, jelikož v posledních dvou letech ve finále vždy chyběl, Sparta naopak. Dorazte podpořit Spartu a pomozte ji k postupu do finále Poháru Českého florbalu. 

Permanentkáři mají vstup v rámci své permice zdarma, vstupenky jsou k zakoupení v síti Ticketportal.

Těšíme se na vás!

Dále čtěte