Sparta letos končí ve čtvrtfinále, Chodovu podlehla v sérii 1:4

Sezona mužskému A týmu skončila po prohraném pátém utkání čtvrtfinálové série proti Chodovu. Po domácím těsném vítězství po nájezdech se veškeré naděje na obrat série rozplynuly a sérii je konec po vzájemných zápasech 4:8, 2:4, 6:9, 8:7pn a 3:5 z pohledu Sparty.

Muži A | 21. březen 2024
Sparta letos končí ve čtvrtfinále, Chodovu podlehla v sérii 1:4

,,V jednotlivých zápasech série jsme ukazovali, že na to máme, dnes jsme měli tolik šancí, ale góly prostě nedáváme. Chodov naopak proměňoval dorážky, které měl," řekl po pátém vzájemném duelu proti Chodovu střelec Robert Košir a dodává: ,,Myslím si, že se série rozhodla už v prvních dvou zápasech. My jsme vůbec nebyli v playoff nastavení. Přišlo mi, že stále hrajeme základní část. Takhle se prostě série vyhrát nedá."

Páté utkání zhodnotil také hlavní trenér Sparty Marek Vojta: ,,Dnešní utkání hodnotím stejně jako celou sérii. Chodov byl dnes vyzrálejší, počkal si na naše chyby, kterých my jsme udělali víc a to rozhodlo. Myslím si, že v některých zápasech jsme měli dokonce více šancí, Chodov se ale potkal s lepší formou, byl produktivnější, věděl jak to hrát," řekl k sérii po vyřazení trenér Marek Vojta. 

Děkujeme všem fanouškům, kteří Spartu podporovali po celou sezonu a budeme se těšit na další ročník Livesport Superligy. 

Dále čtěte