Domácí čtvrtfinále playoff se blíží, přiletí dron ACEMÁK a přispějeme na dobrou věc

Letošní playoff Livesport Superligy je v plném proudu. Sparta včera zahájila svou sérii proti Chodovu, vcelku vyrovnané utkání nakonec zlomil domácí Chodov, který nakonec zvítězil 8:4 a zapsal si první bod za postupem. První domácí čtvrtfinálová utkání Spartu čekají v sobotu 16. a v neděli 17. března v UNYP ARENĚ, pojďte se podívat, co nás čeká!

13. březen 2024
Domácí čtvrtfinále playoff se blíží, přiletí dron ACEMÁK a přispějeme na dobrou věc

Sobotní ACEMA GAME | 16.3. | 15:30 

Třetí čtvrtfinále playoff bude patřit našemu dlouholetému generálnímu partnerovi ACEMA, díky kterému jsme pro fanoušky připravili doprovodný program hned u vstupu do UNYP ARENY, kde si budete moci vyzkoušet střelbu na přesnost. 

(Stanoviště se střelbou hned u hlavního vstupu do UNYP ARENY)

Hlavní soutěž ale bude probíhat o první a druhé přestávce přímo na hrací ploše. Soutěžit budeme ve střelbě na gólmana. Pro vítěze této soutěže si ACEMA připravila dárky v podobě nového sparťanského merche, pro vítěze je připravena mikina, druhý umístěný si odnese snapback a pro třetího výherce je připraven kulich, vše s novým logem Sparty. Nenech si napínavé utkání ujít a třeba budeš mít v soutěži štěstí právě ty. Navíc se v UNYP ARENĚ pořádně rozhlížej, ve vzduchu totiž bude létat dron ACEMÁK, který bude dělat záběry z průběhu celého utkání a také bude pozorně sledovat přestávkovou soutěž!

(Dron ACEMÁK už do UNYP ARENY jednou přiletěl)

Nedělní LEONTINKA GAME | 17.3. | 18:00 

Čtvrté čtvrtfinále playoff bude mít návaznost na naši kampaň Hraju s brýlemi, která klade důraz na nošení ochranných brýlí ve florbale. V rámci této kampaně jsme se rozhodli podpořit nadaci Leontinka, která od roku 2005 vnáší světlo do života lidem se zrakovým postižením, především dětem a mladým lidem. 

V rámci tohoto utkání bude u vstupu a po zahájení utkání u fanshopu umístěna zapečetěná kasička, kam bude mít možnost dobrovolně přispět každý návštěvník tohoto utkání. Celková částka bude předána nadaci Leontinka. „Děkujeme organizátorům Leontinka Game za uspořádání charitativního zápasu, na který se moc těším. Výtěžek z utkání použijeme na podporu zrakově hendikepovaných sportovců," říká Barbara Hucková a pokračuje. ,,Velmi vítám projekt AC Sparta Praha Hraju s brýlemi, který přispívá k prevenci úrazu oka. Dnešní mládež hledá své vzory a informace na sociálních sítích. Videa, která na podporu kampaně vznikla, jsou tedy dobrým způsobem, jak rozšířit myšlenku o důležitosti prevence mezi co největší počet hráčů a napomoci tomu, aby se nošení ochranných brýlí při hře stalo pro všechny něčím normálním a automatickým," říká ke kampani Hraju s brýlemi výkonná ředitelka Nadace Leontinka paní Barbara Hucková.

(Sparta Girl Kamila Čehylová zažila vážné zranění oka při zápase a podpořila svou zkušeností kampaň Hraju s brýlemi)

Budeme velmi rádi, pokud přijdete na domácí utkání a přispějete společně s námi na dobrou věc. Sparťani, těšíme se na vás!

Vstupenky na utkání zakoupíte už nyní na Ticketportal.

ONLINE PROGRAM 3. ČTVRTFINÁLE PLAYOFF

ONLINE PROGRAM 4. ČTVRTFINÁLE PLAYOFF

Dále čtěte