Sparta vyhrála v Chomutově 7:2, děkujeme všem fanouškům

22. kolo Livesport Superligy Sparta odehrála netradičně na půdě Chomutova, kam vyvzela Superligové utkání s Karlovými Vary. Fanoušci v hale Spartě vytvořili skvělou podporu, která vedla k výhře 7:2 i přes to, že v sestavě Sparty chyběl Jan Marvánek s Mikulášem Krbcem.

Muži A | 29. leden 2024
Sparta vyhrála v Chomutově 7:2, děkujeme všem fanouškům

Před samotným startem Livesport Superligy byl pro chomutovské hráče a hráčky připraven nabitý program v podobě dopoledního Skills Campu, kam zavítali trenéři a hráči A týmu, konkrétně Marek Vojta, Ladislav Hrma společně s Michaelem Wertheimem a Viktorem Hejnou. Ti pro místní mládež připravili skvělý nejen florbalový program. Věříme, že si všichni účastnicí kemp užili a budeme se těšit na další setkání. 

(Marek Vojta na dopoledním Skills Campu organizovaném pro chomutovskou mládež)

Mezi Skills Campem a Superligou byl na programu zápas 1. ligy mezi domácím Chomutovem a Znojmem, utkání se pro domácí tým vyvíjelo skvěle a nakonec oslavil vysokou výhru 11:3.

Na večerní zápas Superligy si našlo cestu téměř 400 fanoušků, kteří Spartě vytvořili "domácí" prostředí. Výsledkově vyrovnaný zápas Sparta definitivně zlomila ve třetí třetině, kdy díky 4 brankám odskočila do konečných 7:2 Mezi střelce se dvěma góly zapsal Matěj Čermák, který se tak stal zaslouženě hráčem utkání. Branku v utkání zaznamenal Josef Juha, Jan Peška, Robert Košir a dvakrát skóroval také Jiří Curney.

(Společná fotografie po utkání proti Karlovým Varům)

Velké poděkování patří také klubu Florbal Chomutov, který nám vytvořil skvělé prostředí nejen pro zápas proti Karlovým Varům, ale také při přípravách dovednostního kempu pro děti, děkujeme! Nyní je na programu krátká reprezentační přestávka, Spartu po ní uvidíme na půdě Butchisu v neděli 11. února.

Dále čtěte