Sparta si poradila s Butchisem a vyhlíží Black Angels v rámci Marian Jelínek Game

Nedělní odpolední utkání na půdě Butchisu se Spartě podařilo dotáhnout do vítězného konce, vyrovnaný stav 2:2 z první třetiny dokázala zlomit ve svůj prospěch a zvítězila 8:5. Do konce základní části zbývají 3 zápasy!

12. únor 2024
Sparta si poradila s Butchisem a vyhlíží Black Angels v rámci Marian Jelínek Game

Sparta v první třetině dvakrát doháněla náskok Butchisu, který ji vždy odskočil do jednobrankového vedení. Na 1:1 srovnával Josef Juha a na 2:2 pak také nováček v sestavě mužského A týmu junior a odchovanec Sparty Robin Havlina, který tak vstřelil svůj první superligový gól. 

Do vedení Spartu poslal poprvé v utkání Pruner, Butchisu se ale podařilo srovnat na 3:3. Odskočit se Spartě podařilo až po trefě Jana Marvánka a Jiřího Curneyho. Soupeř nic nevzdával a dokázal opět snížit na 4:5. Rozhodující moment zápasu přišel v 53. minutě zápasu, kdy Sparta odskočila do vedení 7:4 a nedovolila žádné drama, na konečných 8:5 z pohledu Sparty skóroval Jan Peška.

Poslední víkend domácí základní části je na programu 23.2. v rámci Marian Jelínek Game a poté v neděli 25.2. proti České Lípě. Základní část Sparta uzavře na půdě Chodova 2. března a vydá se směrem playoff.

Dále čtěte