13 branek do sítě Ostravy! Řádil Curney s Krbcem

Šestnácté kolo Livesport Superligy fanoušky opravdu bavilo. Divokou přestřelku z první třetiny Sparta zvládla postupně zkorigovat a nakonec zápas ovládla vysoko 13:6. Ve středu hrajeme opět doma, tentokrát pohár proti Butchisu.

Muži A | 18. prosinec 2023
13 branek do sítě Ostravy! Řádil Curney s Krbcem

Už samotný začátek utkání proti Ostravě nasvědčoval tomu, že bude padat hodně branek a že se zápas bude odehrávat v pořádném tempu. V první třetině Sparta dokonce dvakrát prohrávala, ale do první přestávky odcházela s vedením 4:3, kdy vedení na stranu Sparty zvrátil z trestného nájezdu Jiří Curney. 


Ve druhé třetině padlo o branku méně, Sparta dokázala skórovat opět čtyřikrát, Ostrava pouze dvakrát a Spartě tak stačilo neztratit nadějné vedení 8:5. 

Závěrečná třetina patřila Spartě, která neměla dost a chtěla Ostravě vrátit prohru na venkovním hřišti se vším všudy. Za velké podpory diváků Sparťané vstřelili dalších pět branek a dovedli utkání do vysokého vítězství 13:6. V utkání řádila zejména první lajna. Osm kanadských bodů nasbíral Mikuláš Krbec (5+3) a Jiří Curney (3+5), bodový přínos zapsal také kapitán Martin Pražan (2+2) a Marek Zouzal (1+1). 

Spartu nyní čeká středeční utkání opět na domácí půdě, od 18:00 proti Butchisu, těšíme se na vaši podporu!

ONLINE PROGRAM UTKÁNÍ

Dále čtěte