Vyjádření generálního manažera Sparty Miroslava Medala k zápasu s FBC Ostrava.

Vážení příznivci Sparty. V neděli 17.12. jsme zažili krásné vítězství nad FBC Ostravou, navíc okořeněné návratem Lukáše Ujhelého do sestavy po vážném a dlouhém zranění kolene. Bohužel tento povedený večer zcela pokazila událost v podobě vulgárního chování jednoho z členů fanklubu ze sektoru D.

Muži A | 18. prosinec 2023
Vyjádření generálního manažera Sparty Miroslava Medala k zápasu s FBC Ostrava.

 Jménem klubu i jménem svým, prosím, tímto přijměte moji omluvu za zcela neakceptovatelné pokřiky směrem k ostatnímu publiku. Toto chování bylo zcela v rozporu s klubovými hodnotami a AC Sparta Praha florbal se kategoricky distancuje od takové formy „podpory“. 

Naše fanouškovská komunita je tvořené našimi hráči a hráčkami, jejich rodiči a založena na vzájemném respektu a slušnosti. Proto jako klub nehodláme takové excesy přehlížet ani tolerovat. S okamžitou platností jsem dnešním dnem zakázal vstup této osobě na naše zápasy a jasně deklaroval všem dalším z řad "sektoru D" naši nulovou toleranci k takovému chování a excesům. 

Pevně věřím, že dokážeme v druhé polovině letošní sezony vytvářet i nadále skvělou atmosféru a společnými silami poženeme naše hráče k výhrám v utkání.

Děkuji Vám a těším se na viděnou v dalších zápasech.

Dále čtěte