Sparta zválcovala Pardubice před tisícovkou diváků!

Pondělní eventový zápas proti Pardubicím měl naprosto všechno! UNYP ARENU zaplnily děti ze základních a mateřských škol, které Spartě vytvořily skvělou atmosféru, která vedla k jednoznačnému vítězství 11:2! Děkujeme vedení všech škol, které se akce zúčastnily a budeme se těšit také příští rok.

5. prosinec 2023
Sparta zválcovala Pardubice před tisícovkou diváků!

Sparta k zápasu s Pardubicemi přistoupila velmi zodpovědně a od prvních minut si vzala vedení na svou stranu. V první třetině děti v UNYP ARENĚ slavily hned čtyřikrát, kdy se do brány Pardubic trefil Jan Peška, Jiří Curney a dvakrát Marek Zouzal. 


Ve druhé třetině Sparta rozhodně nezpomalila, naopak! Získala vedení 9:1 po dalších pěti brankách, které přidala za záda Haleše. Vidět byl opět Zouzal, který střelou na 7:1 oslavil svůj hattrick. Ve třetí třetině se premiérově trefil odchovanec Sparty Michael Wertheim, který si tak zapsal první superligovou branku. 

Zápas skončil za stavu 11:2 a celkem 1043 školáků si uživalo utkání za doprovodu DJ Aleše Matouška, díky kterému jsme připravili také přestávkovou světelnou a taneční show. O druhé přestávce jsme také předali výherní voucher v hodnotě 20.000 Kč na florbalové vybavení panu Michalu Vítkovi, řediteli ze ZŠ Balabenka. Tato škola přivedla na utkání největší počet žáků a my věříme, že si nové florbalové vybavení na hodinách tělocviku pořádně užijí. 

Ještě jednou chceme všem poděkovat za skvělou atmosféru, všem organizátorům za pomoc a těšíme se na další School Match v roce 2024!

Dále čtěte