Sparta odehraje zápas pro školáky, kteří v pondělí zaplní UNYP ARENU

Čtrnácté kolo Livesport Superligy se pomalu blíží a pro Spartu se bude jednat o unikátní záležitost. Zápas věnovaný školákům se odehraje v netradiční dopolední čas. Utkání proti Pardubicím s názvem School Match vypukne v pondělí v 10:00 a tribuny zaplní děti ze základních a mateřských škol.

Muži A | 30. listopad 2023
Sparta odehraje zápas pro školáky, kteří v pondělí zaplní UNYP ARENU

Po kratší přestávce je zpět Livesport Superliga! Do UNYP ARENY se chystají žáci z celkem osmi základních a mateřských škol, kteří budou v rámci svého speciální programu sledovat zápas mezi Spartou a Pardubicemi. Na utkání je aktuálně nahlášeno přes 1200 malých fanoušků a pro některé z nich se bude jednat o premiéru v rámci návštěvnosti Livesport Superligy.

Pro všechny děti a také učitele ze základních a mateřských škol je připraven bohatý program, který začne přibližně 30 minut před samotným utkáním a bude pokračovat po celý zápas. Děti se mohou těšit na DJ Aleše Matouška a moderátora Václava Hvízdala, kteří budou celý zápas moderovat. Těšit se můžeme na světelnou show, maskoty a také vyhlášení vítězné školy s největším počtem návštěvníků tohoto zápasu. 

Pro učitele a ředitele je pak připraven program ve VIP zóně, kde se dozví o našich dalších projektech, které chystáme pro děti, rodiče a učitele v lokalitách Prahy 5 a Prahy 9.

Na všechny se už moc těšíme a věříme, že se všem dětem bude tento speciální zápas líbit.

ONLINE PROGRAM UTKÁNÍ

Dále čtěte