Sparta zdramatizovala zápas s Tatranem, na výhru ale nedosáhla

Nedělní pražské derby nabídlo opravdu strhující zápas mezi domácí Spartou a Tatranem. Sparťané dokázali stáhnout čtyřbrankový náskok Tatranu, na výhru to ale bohužel nestačilo a Tatran utkání vyhrál poměrem 6:4.

Muži A | 30. říjen 2023
Sparta zdramatizovala zápas s Tatranem, na výhru ale nedosáhla

Zápas mezi Spartou a Tatranem sledovala slušně zaplněná UNYP ARENA. Fanoušci si nenechali ujít utkání těchto dvou pražských rivalů. Opravdu se bylo na co koukat i přes to, že první branka utkání padla až v čase 15:49. Tatran tedy do šatny odcházel za těsného vedení 1:0.

Sparťané si stále vytvářeli slibné šance, bohužel to byl opět Tatran, kdo v úvodu druhé třetiny dokázal skórovat dvěmi slepenými brankami v čase 20:49 a 21:38. Sparta dokázala reagovat na už celkem čtyři branky Tatranu až v čase 30:08, kdy se parádně trefil Michal Kareš a odstartoval tak stíhací jízdu. 33:58 a 34:55, to jsou časy branek Sparty, které domácí tým vrátily zpět do zápasu.

Třetí třetina začala za obrovské podpory domácího publika, které Spartu dohnalo za vyrovnáním v čase 50:08. Sparta tak dohnala čtyři branky Tatranu a sahala po otočení zápasu ve svůj prospěch. Bohužel to byl ale Tatran, který dokázal vstřelit vedoucí branku třetí třetiny a zlomil tak utkání na svou stranu.

Na závěr musíme zmínit ještě výhru žen, které v UNYP ARENĚ porazily České Budějovice 10:4 a oslavily tak druhou výhru tohoto víkendu. Návrat na hřiště se povedl Pavle Liškové, které vstřelila celkem 4 branky. 

Děkujeme všem fanouškům, kteří hnali Spartu za vítězstvím a budeme se na vaši podporu těšit opět 17.11. proti nováčkovi Superligy - Butchisu. 

Dále čtěte