FOTOMATCH: Sparta - Tatran a zápas první ligy žen Sparta Girls vs. České Budějovice

Poslední říjnové domácí utkání Livesport Superligy proti Tatranu bude mít ten správný náboj! V rámci tohoto utkání proběhne klubové focení všech hráčů a hráček a "předskokanem" superligového duelu bude zápas žen Sparty proti Českým Budějovicím. Program v UNYP ARENĚ začíná v neděli 29/10 od 14:00 zápasem Sparta Girls. Napínavý duel mezi Spartou a Tatranem začíná v 17:30.

Muži A, Ženy | 25. říjen 2023
FOTOMATCH: Sparta - Tatran a zápas první ligy žen Sparta Girls vs. České Budějovice

Ten, kdo zavítal na poslední dvě domácí utkání mužů proti Boleslavi a Liberci by si určitě neměl nechat ujít poslední říjnový zápas! Do UNYP ARENY se chystá Tatran, který stejně jako Sparta ladí tu správnou formu pro další část sezony. Týmu ze Střešovic nyní patří šesté místo tabulky Livesport Superligy, nutno ale dodat, že nyní drží sérii tří výher v řadě, kdy své soupeře gólově opravdu nešetřil. Karlovým Varům, Butchisu a Black Angels dohromady nadělil 32 branek a inkasoval pouze sedmkrát. S jakou střeleckou formou přijedou hráči Tatranu do UNYP ARENY? 

Pojďme se podívat na tým Sparty, který v posledních zápasech ukazuje svou pravou sílu, kterou dokáže porážet své soupeře. Aktuálně se Sparta nachází na pátém místě a v posledních čtyřech zápasech vždy vyhrála a dokázala porazit týmy z předních příček tabulky. Daří se zejména první formaci, která například Liberci nadělila celkem 9 branek. Za zmínku rozhodně stojí také výhra nad Mladou Boleslaví 6:4 a výhra v televizním derby s Bohemians 7:6. Duel proti Tatranu tak určitě nabídne vypjaté momenty a pěkné gólové situace, které by si žádný fanoušek neměl nechat ujít. 

Zápas začíná v neděli 29.10. od 17:30 v domácí UNYP ARENĚ, od 14:00 hrají také ženy zápas proti Českým Budějovicím.

ONLINE PROGRAM UTKÁNÍ SPARTA - TATRAN

ONLINE PROGRAM UTKÁNÍ SPARTA GIRLS - ČESKÉ BUDĚJOVICE

Dále čtěte