Sparta vyprovodila Liberec dvanácti góly, hattrick pro Košira a Krbce

Série domácích zápasů nabírá ten správný náboj, Spartě se v posledních třech domácích zápasech podařilo vždy vyhrát a po Bohemce a Boleslavi přichází další skvělé vítězství, tentokrát nad Libercem, který Sparta rozhodně nešetřila a vyprovodila ho konečným skóre 12:6.

Muži A | 23. říjen 2023
Sparta vyprovodila Liberec dvanácti góly, hattrick pro Košira a Krbce

První vzájemné utkání s Libercem se letos stalo o něco zajímavějším, kdy Liberec do UNYP ARENY přijel v roli tabulkového favorita, jelikož mu donedávna patřilo druhé místo v tabulce Livesport Superligy, Sparta se na vyšší pozice teprve musí probojovat, je ale na dobré cestě a to potvrdila i proti Liberci.

Liberec se v úvodu utkání sice dvakrát dostal do vedení, poté si ale slovo vzala Sparta, která dokázala nepříznivý stav otočit už v první třetině a dále pak navyšovat svůj gólový náskok. Vypíchnout musíme výkon první formace Košir, Curney, Krbec, Zouzal a Pražan, tato pětice pořádně zamotala hlavy libereckým hráčům a postarala se celkem o 9 sparťanských branek a většina z nich byla tou pravou reklamou na florbal. Pojďme se podívat na detailnější kanadské bodování jednotlivých hráčů. Robert Košir, vyhlášený hráč utkání 4+2, Jiří Curney 1+4, Mikuláš Krbec 3+0, Marek Zouzal 1+1 a Martin Pražan 0+2. 

Sparťané dokázali vyhrát všechny třetiny poměrem 4:2, 3:1 a 5:3. Díky skvělému výkonu tak slaví čtvrtou výhru v řadě, což rozhodně pomůže kvalitní přípravě na další domácí utkání proti Tatranu, které je na programu v neděli 29.10. od 17:30 v UNYP ARENĚ. 

HIGHLIGHTS SPARTA - LIBEREC 12:6

Děkujeme všem fanouškům, kteří Spartu opět dorazili podpořit, gratulujeme vítězům o dresy hráčů A týmu a budeme se těšit na dalším domácím utkání proti Tatranu!

Dále čtěte