AC Sparta Praha a Porsche Praha - Prosek se stávají partnery

Florbalový klub AC Sparta Praha vítá nového partnera, kterým se stává Porsche Praha - Prosek. ,,Jsme velmi rádi, že společnost Porsche Praha - Prosek spojila své jméno s naším klubem. Tohoto partnerství, stejně jako velmi vstřícného a konstruktivního jednání, si velmi vážíme a věříme, že nám vzniká dlouhodobé a oboustranně zajímavé partnerství, ze kterého budou profitovat obě strany," říká na úvod spolupráce generální ředitel Sparty Miroslav Medal.

Muži A | 6. září 2022
AC Sparta Praha a Porsche Praha - Prosek se stávají partnery

PŘEDSTAVUJEME VÁM NOVÉHO PARTNERA PORSCHE PRAHA - PROSEK

Porsche Praha - Prosek, jež je součástí největšího prodejce nových vozů v České republice Porsche Inter Auto CZ, nabízí svým zákazníkům již od roku 2001 široké spektrum kvalitních služeb. Za dobu své působnosti se společnost stala vyhledávaným partnerem při nákupu a servisu vozů Volkswagen, Škoda, Audi a Volkswagen Užitkové vozy a v oblasti servisu též značky SEAT, především díky široké nabídce kvalitních služeb a profesionálnímu přístupu. Porsche Praha-Prosek svým klientům nabízí také pestrý výběr kvalitních a prověřených ojetých vozů v rámci programu Das WeltAuto a nově od února 2021 i ŠKODA Plus. Filosofií Porsche Praha-Prosek je nabídnout zákazníkům maximální pohodlí a kvalitu služeb nejen při výběru nového vozu, ale i při následné péči o něj.

Společnost se může pyšnit největším prodejním a servisním místem v Čechách v rámci skupiny Porsche Inter Auto, které bylo vybudováno v průběhu roku 2009. Společnost v nově rozšířeném areálu nabízí svým klientům na ploše 35 000 m2 kompletní portfolio zastupovaných značek. Zákazníci zde tak naleznou nejen showroomy Volkswagen, Audi, Volkswagen Užitkové, ŠKODA, ale i širokou paletu ojetých vozů z programu Das WeltAuto, a to včetně servisního a dílenského zázemí.

K nově vzniklému partnerství přidává slovo ředitel společnosti Porsche Praha - Prosek pan Matyáš Lacina. ,,Jsem rád, že se nám podařilo tuto spolupráci uzavřít. Vnímám florbalový klub AC Sparta Praha jako perspektivní a ambiciózní tým a takovým se snažíme být také. Těším se naši první společnou sezónu."

Své slovo dodává také generální ředitel Sparty Miroslav Medal. ,,Jsme velmi rádi, že společnost Porsche Praha - Prosek spojila své jméno s naším klubem. Tohoto partnerství, stejně jako velmi vstřícného a konstruktivního jednání, si velmi vážíme a věříme, že nám vzniká dlouhodobé a oboustranně zajímavé partnerství, ze kterého budou profitovat obě strany.  Partnerství s Porsche Praha - Prosek nebude jen o reklamě na dresech, ale také přinese velmi zajímavé možnosti pro naše členy, jejich rodiče i jejich firmy v podobě zajímavých nabídek na nákup i servisní služby vozů značek ŠKODA, VW, SEAT a AUDI.  Ambasadorem a tváří této značky ve spojitosti s naším klubem bude naše nová posila Jiří Curney."


Více informací o našem novém partnerovi najdete na oficiálním webu Porsche Praha - Prosek.

Dále čtěte