Pětice hráčů končí své působení v A týmu, děkujeme za odvedenou práci pro náš klub

Hráči Dominik Bartoš, Radim Křenek, Jakub Kolstrunk, Kristián Kozák a Adam Kuchynka se již nezapojí do přípravy A týmu na další sezonu. ,,Všem hráčům bych chtěl ještě jednou i touto formou poděkovat za jejich působení ve Spartě, všem přeji mnoho dalších úspěchů jak v osobním, tak florbalovém životě," říká generální manažer Sparty Miroslav Medal.

Muži A | 24. duben 2023
Pětice hráčů končí své působení v A týmu, děkujeme za odvedenou práci pro náš klub

Dominik Bartoš

,,Když se ohlédnu zpětně na uplynulých 6 let mého působení ve Spartě, vidím individuální i týmový posun vpřed. Podařilo se nám hrát několikrát za sebou semifinále Superligy a dvě finále poháru. Nejraději vzpomínám na moji první sezónu ve Spartě, kde jsme získali bronz. Stejně si však nejvíce vážím fanoušků, spoluhráčů, trenérů a kamarádů, které jsem za tu dobu poznal. Chtěl bych tímto jim a také klubu poděkovat za společné zážitky a že jsem mohl být součástí sparťanské komunity tak dlouho. Další pokračování ve Spartě se bohužel při stávajících podmínkách neslučuje s mojí další životní etapou, proto jsem se rozhodl skončit s vědomím toho, že jsem v rudém dresu nechal na hřišti pokaždé všechno. Věřím, že se v budoucnu uvidíme minimálně na tribuně na některém z domácích zápasů."

Radim Křenek

,,Rád bych Spartě poděkoval za společných pět let. Poznal jsem tu spoustu skvělých lidí, získal přátelé na celý život. Společně s nimi jsem tu zažil skvělé sportovní okamžiky, ale i nezapomenutelné chvíle mimo hřiště, na které budu rád vzpomínat. Bohužel naše představy jsou nyní rozdílné a tak se naše cesty minimálně na nějakou dobu musí rozejít."


Jakub Kolstrunk

,,Samozřejmě shrnout 4 roky v pár větách není úplně jednoduchý úkol, jsem moc rád za příležitost, kterou mi Sparta dala, zažil jsem krásné období, nespočet zážitků a poznal skvělé lidi a kamarády na celý život. Chtěl bych moc poděkovat všem lidem, které jsem za ty roky měl tu možnost poznat, ať už přímo hráčům z týmu, realizačním týmům, které klub provází nebo provázel, lidem ve vedení, také trenérům jednotlivých kategorií, hráčům, které jsem měl tu možnost trénovat a v neposlední řadě skvělým fanouškům, kteří nás chodili pravidelně podporovat. Vím, že na Spartě se to dělá tak, jak se sport má dělat a jsem vděčný za to, že jsem toho mohl být součástí. Jak se říká jednou Sparťan, navždy Sparťan. Díky za vše!"


Kristián Kozák

,,Jsem trošku zklamaný, že jsme to za mého působení nedotáhli na medaile. Ve Spartě jsem se toho naučil hodně. Jednoznačně mohu zmínit sportovní stránku, ale také tu osobní. Poznal jsem tu hodně skvělých lidí, se kterými se vždy rád uvidím. Chtěl bych poděkovat také fanouškům Sparty za vždy vynikající atmosféru, kterou v UNYP ARENĚ vytvářeli. Spartě a všem lidem v klubu přeji mnoho budoucích úspěchů."



Adam Kuchynka

,,Na své působení ve Spartě budu vzpomínat jen v tom nejlepším, vyrostl jsem tady a poznal jsem zde spoustu skvělých kamarádů a trenérů, kteří mě během mé kariéry doprovázeli jen v tom nejlepším. Prožil jsem zde spoustu týmových i individuálních úspěchů, za které jsem klubu moc vděčný. Ať už se jedná o historicky první úspěch Sparty na MČR dorostu v podobě třetího místa, nebo nedávné druhé místo v CE lize juniorů a také spoustu úspěchů z dětských letních turnajů. Tímto bych chtěl poděkovat všem trenérům a klukům, kteří se podílely na mém rozvoji jak po sportovní stránce, tak po lidské stránce. Teď je na čase začít psát příběh někde jinde, protože cítím, že potřebuji změnu a novou motivaci. Sparta bude navždy můj domov."


Všem hráčům děkujeme za jejich odvedenou práci a přejeme jim hodně štěstí a úspěchů nejen ve florbalové kariéře. 

Dále čtěte