V sobotu do Pardubic, v pondělí doma proti Vítkovicím před televizními kamerami

Druhé a třetí kolo Livesport Superligy se pomalu blíží. V sobotu A tým vyjede do Pardubic a hned v pondělí čeká tým Marka Vojty zápas doma proti Vítkovicím. Zápas v UNYP ARENĚ začíná v 17:15 a fanoušci ho budou moci sledovat před televizními obrazovkami.

Muži A | 15. září 2022
V sobotu do Pardubic, v pondělí doma proti Vítkovicím před televizními kamerami

Sparta se v úvodu Livesport Superligy představila v dobrém světle. Liberec doma přejela vysoko 9:1 a fanoušci viděli například čtyři góly Jiřího Curneyho, pět asistencí Mikuláše Krbce a také premiérový superligový gól juniora Vojtěcha Andráška. 

Sparťané ale zůstávájí nohama na zemi a do dalších zápasů jdou s pokorou. Druhé kolo odehrajeme v Pardubicích, kde na Spartu čeká nadstandardní divácká kulisa. Zápas startuje v 14:00 v Enteria Aréně Pardubice. ,,V Pardubicích musíme být poctivým týmem, musíme mít dobrý backchecking, protože díky tomu se dostáváme do dobrých útočných pozic. Víme, že to nebude nic jednoduchého. Těšíme se na plný stadion diváků," říká o utkání Marek Vojta. 

V pondělí se Sparta vrací na domácí půdu, od 17:15 na palubovku UNYP ARENY dorazí Vítkovice. Ty na úvod Superligy porazily Chodov 7:3, čeká nás určitě atraktivní duel, který budete moci sledovat také na obrazovkách ČT SPORT.

ONLINE PROGRAM UTKÁNÍ SPARTA - PARDUBICE

Dále čtěte