V Pardubicích s odřenýma ušima, doma náraz a vysoká prohra s Vítkovicemi

Po tříbodovém utkání v Pardubicích, které Sparta nakonec zvládla poměrem 6:5 se sparťané ve třetím kole Livesport Superligy vrátili zpět na domácí palubovku UNYP ARENY. Utkání proti Vítkovicím navštívilo celkem 405 fanoušků a velká většina fanoušků utkání jistě sledovala u televizních obrazovek na ČT SPORT. Ze začátku velmi vyrovnané utkání nakonec Vítkovice zlomily ve třetí třetině a odvezly si domu vysokou výhru 9:2.

Muži A | 20. září 2022
V Pardubicích s odřenýma ušima, doma náraz a vysoká prohra s Vítkovicemi

Pondělní utkání začalo velmi vyrovnaně a oba týmy ukazovaly, že se budou soustředit hlavně na pevnou obranu. To se potvrdilo hned po úvodních dvaceti minutách hry, kdy padl jeden jediný gól a to za záda Martina Beneše. 

Krátce po úvodu druhé třetiny se parádní trefou od mantinelu trefil Josef Juha a spustil velkou lavinu pozitivních emocí na tribunách UNYP ARENY. Bohužel ve zbylých minutách utkání se opět prosadily pouze Vítkovice, které tentokrát odskočily do dvoubrankového vedení na 3:1. 

Velkou naději na srovnání měla Sparta na začátku třetí třetiny, kdy mohla naplno rozjet svou přesilovou hru, Vítkovice se ale na obranu sparťanské pětice dobře připravily a gólu v síti Vítkovic jsme se bohužel nedočkali. Závěrečné minuty zápasu patřily opět Vítkovicím, které Spartě dokázaly nastřílet dalších šest branek, definitivně tak dostali utkání na svou stranu a několikrát potrestaly i sparťanskou hru v šesti. 

Velké díky patří fanouškům, kteří si v pondělí v pět hodin večer našli cestu do UNYP ARENY, aby Spartu podpořili v těžkém utkání. Děkujeme!

Nyní Spartu čeká série venkovních utkání, doma v UNYP ARENĚ se opět uvidíme 7.10. při rozlučkovém utkání Milana Garčara s názvem GARY GAME, které se koná už od 17:00!  Těšíme se na vás!

Dále čtěte