Sparta vítá nového partnera Boxxi.cz, lepší jste ještě nejedli!

Máme radost, že mezi partnery můžeme přivítat společnost Boxxi, která se soustředí na prodej kvalitního jídla nejen pro sportovce. ,,Florbal se za pár let velmi posunul - mezi jinými aspekty také v tom, jak důležitá je disciplína stravování. A tak nejlepší co může florbalu dnes nabídnout je podpora a také produkty, které Boxxi prodává," říká zakladatel Boxxi Marek Jirovec.

Klubové zprávy | 4. říjen 2022
Sparta vítá nového partnera Boxxi.cz, lepší jste ještě nejedli!

PŘEDSTAVUJEME VÁM NOVÉHO PARTNERA BOXXI.CZ

Boxxi.cz je online prodejna kvalitního jídla, kterou založila parta nadšenců s cílem zvýšit kvalitu toho, co Češi jí jak z hlediska chutě, tak zejména zdraví a také ekologie a etiky produkce. Boxxi.cz spolupracuje jen s výrobci, kteří dbají o ekologii a tím i kvalitu své produkce. Díky tomu máme jistotu, že naše produkty nemají nežádoucí vliv na lidský organismus a produkty jsou nutričně bohaté. Boxxi.cz začínalo s rybami a hrdě hlásalo, že "Lepší rybu jste nejedli". Dnes už na Boxxi.cz zákazníci kupují i kvalitní hovězí maso z jihočeské farmy Marka Čunáta a další nerybí produkty špičkové kvality. Proto Boxxi.cz své heslo změnilo na "Lepší jste ještě nejedli", přičemž "Lepší" neznamená jen chuť, ale všechny hodnoty kvality potravin, které v Boxxi.cz ctí.

S Boxxi.cz připravujeme Boxxi Game, která se odehraje v rámci Superligového utkání 27. listopadu proti Chodovu v domácí UNYP ARENĚ. ,,Kromě, věříme, skvělého a napínavého útkání, budou fanoušci moci ochutnat několik pochoutek, které na utkání připravíme. O přestávkovém programu pak bude připravena soutěž o box plný chutných a zdravých potravin, které jsou na Boxxi.cz k mání," říká pan Cyprián Miller z marketingového oddělení Boxxi.cz.

Slovo generálního manažera Sparty Miroslava Medala k partnerství s Boxxi:

,,Velmi si vážím podpory našeho klubu v této ekonomicky složité době a jsem velmi rád, že se nám podařilo zdárně dotáhnout partnerství se společností Boxxi.cz do konce. Dnes už nikdo nepochybuje o důležitosti vyvážené stravy, kvalitních potravin a jejich přínosu na životosprávu sportovce. Spoluprací s Boxxi.cz přinášíme našim hráčům, rodičům ale i trenérům zajímavé podmínky a řadu výhod pro nákup vynikajících produktů té nejvyšší kvality, jakož to další "dílek do mozaiky" co všechno vyžaduje profesionální příprava sportovce."

Členové Sparty a fanoušci našeho klubu mohou na Boxxi.cz uplatnit slevový kód ve výši 10%, při objednávce stačí zadat kód "SPARTA". 

Dále čtěte