Superliga na Spartě začíná v neděli! Sezónu odstartujeme Karas Game!

Nová sezóna Livesport Superligy je za dveřmi! V neděli 11. září je povinnost každého Sparťana zahájit sezónu v UNYP ARENĚ, kde od 18:00 nastoupí mužský A tým proti FBC Liberec. Zápas s názvem Karas Game mluví za vše, navíc si každý fanoušek bude moci zakoupit permanentku na novou sezonu, ke které se váže také celosezónní soutěž o limitovanou edici trička Jiřího Curneyho. Členové svou permanentku obdrží v týdnu 5.-9. září od svého trenéra, rodiče si permici mohou zakoupit se slevou na prvním domácím utkání už v neděli.

Muži A | 6. září 2022
Superliga na Spartě začíná v neděli! Sezónu odstartujeme Karas Game!

Společně s novou sezonou přivítáme největší letošní posilu Jiřího Curneyho, který v neděli nastoupí k prvnímu zápasu Livesport Superligy v rudém dresu a u toho rozhodně nesmíte chybět! Jirku jsme v létě již viděli například v zápasech Poháru Českého florbalu a hned v prvním utkání proti Chodovu se dvakrát prosadil a zvládl přidat také bod za asistenci. Určitě tak všichni budou zvědaví, jak se Karasovi povede při prvním superligovém utkání proti Liberci. 

INFORMACE K PERMANENTKÁM

ČERVENÉ PERMANENTKY PRO ČLENY

Všichni členové Sparty obdrží svou permanentku v týdnu od 5.-9. září na tréninku od svého trenéra zcela zdarma. 

PRODEJ MODRÝCH A VIP PERMANENTEK PRO FANOUŠKY

Nyní k důležité informaci pro fanoušky, kteří si chtějí zakoupit permanentku na novou sezonu. Permici bude možné zakoupit u hlavního vstupu, kde bude připraveno hned několik stanovišť pro hladký prodej tak, aby se před vstupem nevytvářely fronty. Prodej permanentek a vstupenek bude spuštěn už od 16:30, doporučujeme přijít s předstihem. 

PRODEJ MODRÝCH PERMANENTEK PRO RODIČE

Rodiče člena si mohou kartu zakoupit také u hlavního vstupu, stačí přijít s hráčem, který předloží permanentku, kterou obdrží v tomto týdnu na tréninku a rodič získá permanentku za výhodných 500 Kč. 

CELOSEZÓNNÍ SOUTĚŽ O TRIKO LIMITOVANÉ EDICE JIŘÍHO CURNEYHO

Zakoupením permanentky na sezonu 2022/2023 si zajistíš vstupenku do celosezónní soutěže o limitovanou edici trička s Jiřím Curnym. Pokud si zakoupíš permanentku a na domácí zápas Sparty v základní části Livesport Superligy přivedeš dalšího fanouška, který si zakoupí vstupenku online na Ticketportal nebo u pokladny, obdržíš nálepku, kterou si umístíš do vyznačených míst na zadní straně permanentky.

Pokud se ti s sebou podaří přivést dalšího fanouška na alespoň devět domácích utkání základní části Livesport Superligy (z celkových 13), na prvním utkání playoff obdržíš tričko z limitované edice Jiřího Curnyho. Ten, kdo nasbírá všech 13 nálepek, získá od klubu dárek z klubového fanshopu jako bonus! Předání limitovaných triček proběhne na prvním domácím zápase playoff.

ONLINE PROGRAM UTKÁNÍ

Sezona na Spartě začíná už tuto neděli od 18:00 proti Liberci, prodej premanentek a vstup na utkání je možný od 16:30. Sparťani, těšíme se na vás. Kompletní program všech domácích zápasů bude zveřejněn tento týden. 

Dále čtěte