Zápasy Sparty bez diváků, zato se speciálním programem živého vysílání

První domácí utkání Sparty po nucené pauze se nezadržitelně blíží. Na zápas je zákaz vstupu divákům, o možnost sledovat zápas ale nepřijdete. Všichni diváci mohou sledovat živé vysílání z UNYP ARENY, které bude obohaceno o speciální program v podobě komentáře zápasu, rozhovorů a online soutěží o hodnotné ceny.

Muži A | 20. listopad 2020
Zápasy Sparty bez diváků, zato se speciálním programem živého vysílání

První domácí utkání Sparty je na programu 28.11. od 15:00 proti Hattricku Brno. ,,Tréninkový program před zahájením série šesti zápasů máme velmi nabitý. Snažíme se kluky dostat do co nejlepší fyzické kondice a zároveň je připravit na to těžké tempo, které bude v následujících třech hracích víkendech a dvojzápasech takže ten program určitě není odpočinkový, naopak si myslím, že je velmi přísný," říká k přípravě na zápasy Ondřej Kašpárek. 

Šest zápasů do konce roku formou víkendových dvojzápasů, po sobotním utkání s Brnem bude následovat venkovní utkání na Chodově. ,,Nemyslím si, že forma dvojzápasů bude v něčem jiná. Můžeme říci, že se jedná o jednu sérii play-off, která se také hraje dvojzápasově. V hlavách jsme tedy nastaveni jako na první sérii play-off,"  říká k nové formě zápasů hlavní trenér mužů. 

Vzhledem k tomu, že se utkání odehraje bez diváků, veškerou energii Sparta vkládá do videopřenosu domácích zápasů tak, aby fanoušci mohli sledovat zápas v co nejlepší kvalitě doma u svých obrazovek. ,,Diváci se mají na co těšit, každý domácí zápas bude mít komentátora, který fanouškům přiblíží zápas přímo z UNYP ARENY. V přestávkovém programu nebudou chybět rozhovory ze zákulisí nebo také online soutěže o pěkné ceny," říká k videopřenosům, které z domácích zápasů Sparty marketingový ředitel Daniel Wertheim. 

Veškeré zápasy Superligy můžete sledovat živě na www.tvcom.cz

Rozpis zápasů Sparta do konce roku 2020:

28/11, 15:00, UNYP ARENA - ACEMA Sparta Praha vs. FBŠ Hummel Hattrick Brno

29/11, (bude doplněno), SH JIŽNÍ MĚSTO - FAT PIPE FLORBAL CHODOV vs. ACEMA Sparta Praha

5/12,  (bude doplěno), MH Otrokovice - Hu-Fa PANTHERS OTROKOVICE vs. ACEMA Sparta Praha

6/12, 17:00, UNYP ARENA - ACEMA Sparta Praha vs. TJ Sokol Královské Vinohrady

12/12, 15:00, UNYP ARENA - ACEMA Sparta Praah vs. BLACK ANGELS

13/12, 17:00, MSH Mladá Boleslav - Předvýber.cz Mladá Boleslav vs. ACEMA Sparta Praha

Dále čtěte