Superliga znovu startuje, dostane výjimku od Ministerstva zdravotnictví

Je to více jak měsíc, kdy Sparťané odehráli své poslední utkání před opětovnou nucenou pauzou z důvodu zamezení šíření onemocnění COVID-19. Český florbal zažádal o výjimku pro nejvyšší florbalovou ligu, která bude udělena od Ministerstva zdravotnictví a liga se znovu rozjede v pondělí 16. listopadu.

Muži A | 13. listopad 2020
Superliga znovu startuje, dostane výjimku od Ministerstva zdravotnictví

Sparťané se opět mohou těšit na ostrá ligová utkání, na která se společně připravují už od pondělí 9. listopadu. Při udělení výjimky bude potřeba dodržovat přísná hygienická opatření, která se skládají například z pravidelného testování a to před každým hracím víkendem. Sparta také jako první testovala své hráče před zahájením společné přípravy antigenními testy tak, aby zamezila případnému šíření nemoci.

Přesný harmonogram restartu soutěže bude upřesněn v několika následujících dnech. První dvojkolo se rozehraje od víkendu 28. a 29. listopadu. V plánu Livesport Superligy je do konce roku odehrát šest utkání ve formě tří víkendových dvojkol. O přesných termínech všech utkáních Sparty budeme fanoušky co nejdříve informovat na webu.

#myjsmesparta 

Dále čtěte