Spartu čeká utkání o vítězství pohárové skupiny, do UNYP ARENY dorazí Chodov

Po dvou venkovních pohárových utkání Sparta odehraje poslední zápas základní skupiny na domácí palubovce. Zápas proti Chodovu Spartu čeká poslední prázdninový den v úterý 31. srpna od 19:00 v UNYP ARENĚ na Podvinném Mlýně. Vstup na utkání je pro fanoušky zdarma, potřeba je však dodržet pandemická opatření.

Muži A | 26. srpen 2021
Spartu čeká utkání o vítězství pohárové skupiny, do UNYP ARENY dorazí Chodov

Sparta si v základní skupině Poháru Českého florbalu vede dobře, svou cestu pohárem započala utkáním v Ústí nad Labem, kde si Sparťané po velmi dlouhé době zahráli na parketách, což se značným dílem podepsalo na projevené hře. Na začátku druhé třetiny Sparta musela začít dotahovat dvoubrankový rozdíl, což se podařilo, ale i tak Sparta o vítězství bojovala do posledních minut. Spartě pomohlo také pětiminutové vyloučení domácího Vlčka ve třetí třetině, během kterého nasázel dva rychlé góly Jakub Kolstrunk a zařídil tak Spartě odskok na 5:3. Sparta dovedla utkání do konečného výsledku 7:4 a připsala si první výhru ve skupině.

Druhé utkání skupiny na Vinohradech patřilo jasně našemu týmu. Po prvních dvaceti minutách Sparťané vedli už 5:0 a brankově se jim dařilo i po zbytek utkání. Josef Juha dokonce natřílel do sítě Vinohrad hattrick. Třetí a poslední utkání skupiny Spartu čeká už toto úterý 31.8. od 19:00 v domácí UNYP ARENĚ na Podvinném Mlýně, přijďte Spartu podpořit a užít si atmosféru UNYP ARENY po dlouhé jednáctiměsíční pauze.

U vstupu bude nutné prokázat se jedním z těchto potvrzení:

- osoba absolvovala nejdéle před 7 dny RT-PCR test s negativním výsledkem

- osoba absolvovala nejdéle před 72 hodinami antigenní test s negativním výsledkem

- osoba byla očkována proti onemocnění covid-19 a od očkování uplynulo

- od aplikace druhé dávky očkovací látky v případě dvoudávkového schématu nejméně 14 dní

- od aplikace dávky očkovací látky v případě jednodávkového schématu nejméně 14 dní

- osoba prodělala onemocnění covid-19, uplynula u ní doba izolace a od prvního pozitivního testu na přítomnost antigenu viru SARS-CoV-2 neuplynulo více   než 180 dní

    #myjsmesparta 

    Dále čtěte