Do Prahy míří téměř 100 týmů na prestižní mládežnický turnaj Salming Cup 2021!

Náš florbalový klub pořádá již desátý ročník prestižního mládežnického turnaje, který nově nese název Salming Cup podle nového titulárního partnera turnaje, kterým se stala společnost Salming. Turnaj se odehraje v termínu 27.-29.8. 2021 na šesti turnajových halách, kromě kvalitních zápasů je pro účastníky turnaje připraven bohatý doprovodný program.

Klubové zprávy | 20. srpen 2021
Do Prahy míří téměř 100 týmů na prestižní mládežnický turnaj Salming Cup 2021!

Letošní turnaj bude patřit celkem šesti mládežnickým kategoriím. Pro každoroční velký zájem organizátoři turnaje rozšířili startovní pole v kategorii dorostenců a starších žáků a to na celkem 20 týmů, v ostatních mládežnických kategoriích startuje 16 týmu, pouze v kategorii Girls se turnaje zúčastní 8 týmů. 

Přehled kategorií na turnaji:

U11 Kids 3+1 

U13 NXT Generation

U15 Youngstars 

U17 Challenge 

U19 Junior

U19 Girls 

Hlavní předností turnaje je zajištění těch nejlepších turnajových hal, dále kvalitní délka hracího času jednotlivých zápasů při kterém má každý tým zajištěn minimální počet pěti zápasů, bohatý doprovodný program a skvělé načasování, díky kterému se týmy mohou 100% připravit na start nadcházejícího ročníku ligy. 

Pro účastníky turnaje je připraven bohatý doprovodný program o který se postará titulární partner turnaje společnost Salming a další partneři turnaje, kteří hráčům a trenérům nabídnou skvělý program mezi jednotlivými zápasy. Pro účastníky je zajištěna také doprava MHD a ubytování se snídaní. 

Sparta do turnaje vysílá týmy do všech věkových kategorií, sledujte jejich cestu Salming Cupem na našich sociálních sítích.

Více se o turnaji dozvíte na oficiálních stránkách : www.salmingcup.cz a sociálních sítích: Facebook: Salming Cup a IG: @salming_cup

Dále čtěte