Dvě výhry a Sparta si připisuje důležitých šest bodů

Sparta má za sebou další náročné dvojkolo, kdy v sobotu vyjela do Otrokovic a v neděli doma v UNYP Areně přivítala pražského soupeře SKV. Obě utkání Sparta zvládla a do tabulky si připisuje důležitých šest bodů.

Muži A | 6. prosinec 2020
Dvě výhry a Sparta si připisuje důležitých šest bodů

Utkání v Otrokovicích Sparta kontrolovala od samého začátku, do utkání nastoupila velmi koncentrovaně a soupeři takřka nedala šanci. Do branky Otrokovic Sparťané skórovali celkem pětkrát, dvakrát se trefil mladíček Matyáš Bachmaier, který je ve Spartě na dočasném hostování z Kladna. Pěknou trefu oslavil také Mikuláš Krbec, který vypustil přesnou dělovku takřka z půlky hřiště. Mezi zbylé střelce se zapsal také Dominik Beneš a Jakub Kolstrunk.

Domácí utkání proti SKV bylo pravým opakem sobotního utkání. Sparta se v první třetině nedokázala dostat na tu správnou vlnu a během úvodních dvaceti minut inkasovala hned dvakrát. Druhou třetinu Sparta sice vyhrála v poměru 3:2 ale do poslední třetiny stále jednu branku strádala. Zápas se zlomil ve 49. minutě, kdy přišla sparťanská přesilovka a Lukáš Ujhelyi parádně srovnal do odkryté branky po krosové přihrávce od Radima Křenka. Vítěznou branku trefil již zmiňovaný Radim Křenek, který tak využil druhou přesilovku třetí třetiny a připsal tak tři body na stranu Sparty.

Další domácí utkání je na programu už další víkend a to hned v sobotu 12. prosince od 15:00 v UNYP ARENĚ, v neděli Sparta jede do Mladé Boleslavi. Obě utkání budete moci sledovat na TVCOM.CZ i HbbTV. 

Dále čtěte