Nedělní utkání proti SKV nabídne bohatý program v čele s ACEMA ONLINE GAME

Spartu čeká další štace. O víkendu 5.-6. prosince odehraje další utkání, které napoví, na jakém místě Sparta přečká vánoční svátky. Tentokrát Sparťané zahájí víkend venku, konkrétně na hřišti Panterů z Otrokovic. V neděli se Sparta představí v domácím prostředí, obě utkání budete moci sledovat živě na platformě TVCOM a nedělní utkání také na internetové televizi HbbTV.

Muži A | 3. prosinec 2020
Nedělní utkání proti SKV nabídne bohatý program v čele s ACEMA ONLINE GAME

Z prvního hracího víkendu Sparta odcházela se třemi body za domácí výhru nad Hattrickem Brno 5:4. Nedělní zápas na Jižním Městě ale Spartě nevyšel dle představ a ve třetí třetině ztratila utkání, které dotáhla nejdříve z 0:3 na 3:3 a poté z 3:4 na 4:4. Ve třetí třetině se ale dvakrát trefil Chodov a o vítězi bylo rozhodnuto. ,,Byl to typický zápas s Chodovem o tom, kdo udělá více chyb, kdo udělá více brejků. My si to děláme těžké sami, dotáhneme velkou ztrátu a pak se necháme vyloučit a v klíčové fázi zápasu dostaneme góly," říká po utkání s Chodovem Ondřej Kašpárek. 

Cíl do tohoto víkendu je jasný. Získat všech šest bodů a mít prostor dále se soustředit na týmový výkon, který nesmí srážet zbytečná vyloučení. První utkání nabíde sobotní duel v Otrokovicích, který se hraje od 17:00. Následně bude Sparta pokračovat v neděli opět v 17:00 domácím utkání proti SKV, které nabídne bohatý doprovodný program. Fanoušci u obrazovek se mohou těšit na komentovaný přenos. O přestávkovém programu bude diváky čekat ACEMA ONLINE GAME o krásné ceny v podobě Sparťanského rudého dresu a poukazu v hodnotě 5.000 Kč na nákup na Alza.cz. Tyto krásné dárky daroval do soutěže generální partner klubu, společnost ACEMA.

Utkání můžete sledovat na www.tvcom.cz nebo na internetové televizi HbbTV pomocí červeného tlačítka. Těšíme se na vaši podporu u obrazovek. 

Online utkání

Dále čtěte