Sparta zahájí první hrací víkend, nejdříve doma, pokračovat bude v neděli na Jižním Městě

O víkendu 28.-29. listopadu Sparta zahájí opětovné spuštění Livesport Superligy, ke kterému se připravuje už třetí týden. První zápas Spartu čeká v sobotu od 15:00 v domácím prostředí UNYP ARENY proti Hattricku Brno. V neděli se tým Ondřeje Kašpárka přesune na Jižní Město, kde bude chtít získat body nad Chodovem. Nedělní utkání startuje v 16:00 a obě utkání se konají bez diváků.

Muži A | 26. listopad 2020
Sparta zahájí první hrací víkend, nejdříve doma, pokračovat bude v neděli na Jižním Městě

Tým Sparty se na opětovné zahájení ligy společně připravuje už třetí týden. ,,Na předchozí práci nebude těžké navázat, na začátku sezony jsme rozhdoně nepředváděli výkony, které jsme chtěli a i proto je současný režim tréninků nabitý a opravdu přísný. Dá se říci, že na tu předchozí práci jsme navázali o krok výš a úplně někde jinde," říká k přípravě před prvními zápasy Ondřej Kašpárek. Na co se mohou fanoušci těšit? ,,Fanoušci se mohou těšit na rychlou, tvrdou a atraktivní hru, kdy nenecháme odpočívat sami sebe a samozřejmě ani soupeře."  V čem bude utkání bez diváků jiné? ,,Zápasy bez diváků budou určitě specifické, naši fanoušci na zápasy chodí a podporují nás opravdu hodně. Bude to těžší, ale zase máme prostor k lepší komunikaci v týmu a atmosféru si uděláme sami," uzavírá rozhovor Ondřej Kašpárek. 

Fanoušci Sparty se v sobotu od 15:00 mohou těšit na bohatý video přenos. Utkání se bude vysílat na www.tvcom.cz, ale také na internetové televizi HbbTV. Během vysílání na tvcom.cz budete moci soutěžit o hodnotné ceny v podobě Sparťanského merche. Online soutěž bude probíhat o první a druhé přestávce utkání. O přestávkách také nepřijdete o rozhovory s hráči přímo z hrací plochy. Neminou vás také zajímavosti ze zákulisí týmu. 

Sobotní utkání proti Hattricku Brno začíná v 15:00, online zápis utkání 

Nedělní utkání proti Florbalu Chodov začíná v 16:00, online zápis o utkání

Věříme, že budete fandit doma u obrazovek!

Partneři Livesport Superligy

Dále čtěte