Sparta doma nestačila na Vítkovice, teď Ostrava a domácí derby s Bohemians

Třetí kolo Livesport Superligy Sparta odehrála na domácím hřišti. Po vysokém vítězství v Pardubicích přišla prověrka v podobě Vítkovic, které do Prahy přijely bojovat o cenné body a nakonec se z výhry přeci jen radoval soupeř.

Muži A | 24. září 2023
Sparta doma nestačila na Vítkovice, teď Ostrava a domácí derby s Bohemians

Sparta chtěla odčinit nepovedené úvodní utkání ligy proti Chodovu, ale bohužel se jí to ve druhém domácím utkání sezony nepovedlo. Sympatický výkon z první třetiny bohužel branku nepřinesl a i přes to, že jsme viděli mnoho šancí na obou stranách, první přestávka zápasu začala za stavu 0:0.

Na rozdíl od vyrovnané první třetiny se v té druhé prosazovaly hlavně Vítkovice, které díky třem brankám v rozmezí deseti minut získaly slibné vedení do další části zápasu. Na vedení Vítkovic 3:0 dokázal odpovědět Krbec, bohužel hned poté přišla další branka soupeře a Spartě nezbylo nic jiného než dotahovat tříbrankový náskok. 

Třetí třetina nemohla začít lépe, v 51. minutě utkání Sparta slavila svou třetí branku a od vyrovnání jí dělil jediný gól. Trenérský tým vsadil na hru v šesti a i přes velký tlak bohužel potřebná vyrovnávací branka nepadla. Vítkovice potrestaly naši hru bez brankáře a nakonec dovedly utkání do vítězství 6:4. 

Spartu nyní čeká výjezd do Ostravy, kde odehraje venkovní utkání 28. září a poté Sparťany čeká domácí derby proti Bohemians, které je na programu 2. října od 19:30 v UNYP ARENĚ. Tady nesmíte chybět! 

Dále čtěte