To pravé pražské derby startuje dnes od 19:30 v UNYP ARENĚ

To pravé pražské derby odstartuje dnes od 19:30 v UNYP ARENĚ na Podvinném mlýně, kde se střetne Sparta s Bohemians a hrát se bude o hodně, jelikož ani jeden z týmů zatím v rukou nedrží tolik bodů, kolik by si představoval.

Muži A | 2. říjen 2023
To pravé pražské derby startuje dnes od 19:30 v UNYP ARENĚ

Nově složený tým Sparty se zatím hledá. Po čtyřech zápasech Sparťané získali pouze 4 body po výhře nad Pardubicemi a vybojovaným prodloužení v Ostravě, kde jsme viděli stíhací jízdu ve třetí třetině z 1:5 na finálních 6:5 po prodloužení pro Ostravu. Zápas proti klokanům má sám o sobě ten pravý náboj a nyní jde o velmi potřebné body.

Dost podobně je na tom i Bohemka, která se po loňské sympatické sezoně aktuálně trápí. Klokani mají po čtyřech zápasech celkem 6 bodů po výhře v prodloužení nad Tatranem, vysokou výhrou nad Karlovými Vary a prohrou v prodloužení s nováčkem ligy Butchisem. Poslední utkání se Bohemce také nevyvedlo, pražští Black Angels ji totiž nadělili desítku. 

Nemusíme tedy zdůrazňovat, jak moc důležitý zápas se dnes odehraje v UNYP ARENĚ, který zároveň vysílá ČT SPORT. Dorazte Spartu podpořit za důležitým ziskem bodů a první domácí výhrou této sezony! Startujeme v 19:30.

ONLINE PROGRAM UTKÁNÍ 

Dále čtěte