Kvitujeme práci klubu s mládeží, říká nový partner Sparty ČPP

Sparta získává nového partnera z oblasti pojišťovnictví, kterým se stává Česká podnikatelská pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group. ČPP je univerzální pojišťovnou, která svým klientům poskytuje komplexní služby v oblasti životního i neživotního pojištění. ,,Kvitujeme práci klubu s mládeží, která má právě v tomto klubu stabilní základnu," říká pan Ing. Dominik Činátl z ČPP.

Klubové zprávy | 21. září 2023
Kvitujeme práci klubu s mládeží, říká nový partner Sparty ČPP

Pojďme si na úvod představit vaši činnost. ,,Česká podnikatelská pojišťovna (ČPP) je univerzální pojišťovnou, svým klientům poskytuje komplexní služby v oblasti životního i neživotního pojištění. Aktuálně spravuje 2,4 mil. smluv a její služby využívá více než 1,3 mil. klientů. ČPP patří do české top pětky v žebříčku největších pojišťoven. S více než milionem pojištěných vozidel je dlouhodobě trojkou na trhu v povinném ručení. ČPP je součástí pojišťovací skupiny Vienna Insurance Group (VIG), představuje Českou podnikatelskou pojišťovnu pan Činátl. 

Jak partnerství mezi AC Sparta Praha a ČPP vzniklo? ,,Česká podnikatelská pojišťovna tradičně podporuje sport, zejména ten mládežnický. Podpora sportu zapadá do našeho konceptu společenské odpovědnosti, kdy dlouhodobě podporujeme zdravý životní styl," V čem přesně partnerství spočívá a jaký přínos tím vidíte pro Vaši společnost? ,,V tomto případě partnerství spočívá primárně v reklamní spolupráci a představení ČPP na informačních kanálech klubu. Tato spolupráce nám dává dostatečně velký prostor propagovat naši pojišťovnu a umožní nám pracovat na podvědomí značky mezi florbalovou komunitou, našimi členy a jejich rodiči a fanoušky. ČPP souzní s hodnotami florbalového klubu AC Sparta Praha jako je týmovost, férovost a tah na branku," říká důvody partnerství pan Činátl. 

Slovo GM AC Sparta Praha Miroslava Medala:

,,Jsme velmi rádi, že se nám podařilo dotáhnout jednání do zdárného konce a my můžeme přivítat mezi našimi partnery tak silného hráče na trhu v oblasti životního i neživotního pojištění, jakým bezesporu ČPP je.  Potvrzuje se nám tímto fakt, že má značka AC Sparta Praha - florbal i pro takto velké partnery již dostatečnou váhu a je dobrou adresou pro propagaci společnosti. Díky této spolupráci se nám také podařilo vyjednat velmi dobré pojištění naší nové haly na Barrandově, za což i touto formou ČPP děkuji."

Více informací o České podnikatelské pojišťovně, a.s., Vienna Insurance Group.

Dále čtěte