Sparta si v Pardubicích spravila chuť. V neděli přijedou Vítkovice

Po nevydařeném úvodním duelu s Chodovem čekal Spartu výjezd do Pardubic, kde před skvělou diváckou kulisou dokázala vyhrát vysoko 11:4 a dodala si tak jistou dávku sebevědomí do dalších duelů. V neděli je na programu utkání proti Vítkovicím, které odstartuje v 17:30 v UNYP ARENĚ. Superligovému utkání bude předcházet zápas první ligy žen od 14:00 proti Black Angels.

Muži A | 20. září 2023
Sparta si v Pardubicích spravila chuť. V neděli přijedou Vítkovice

Zápas v Pardubicích, do kterého Sparta vstoupila poprvé v sezoně v nových bílých dresech, se od samého začátku vyvíjel velmi dobře. Ve třetí minutě otevřel skóre Daniel Fišer, o pár minut později na něho navázal Jiří Curney a do konce třetiny se trefila další trojice Sparťanů. Po trefách Marvánka, Juhy a Košira Sparta slavila slibné vedení 5:0. Domácí celek ale ještě dokázal odpovědět a snížit na 1:5.

Po úvodní trefě Pardubic ve druhé třetině si vzala slovo opět Sparta, opět se prosadil Fišer, poprvé v Superlize skórovala nová posila Jan Peška a své gólové vystoupení z první třetiny si zopakoval Curney a Košir. Třetí třetina začínala za stavu 9:3 pro Spartu. Na 10:3 zvyšoval Jakub Bohuslávek, který se stejně jako Jan Peška, poprvé prosadil v "rudém" dresu.  Na konečných 11:4 završil klání v Pardubicích Mikuláš Krbec.

Nyní Spartu čeká domácí souboj proti Vítkovícím, které zatím neztratily jediný bod po výhrách 12:3 nad Butchisem a 6:1 nad Black Angels. Sparta si v Pardubicích ukázala, že umí proměňovat hodně branek a rozhodně to bude chtít ukázat i v neděli od 17:30 doma. 

Dorazte podpořit Sparťanské týmy, od 14:00 hrají ženy proti Black Angels a od 17:30 nás čeká Superliga Sparta - Vítkovice, kde si před utkáním stále můžete zakoupit permanentku na novou sezonu.

PERMANENTKY 2023/2024

ONLINE PROGRAM UTKÁNÍ

Těšíme se na vás! 

Dále čtěte