Sparta na úvod podlehla Chodovu 6:11. Musíme se omluvit fanouškům, říká Curney

Vstup do nového ročníku Livesport Superligy Spartě vůbec nevyšel podle představ. Po výsledkově vyrovnaných dvou třetinách přišel nevydaření vstup do poslední dvacetiminutovky a Chodov v závěru odkontroloval své vedení. Sparta tak před pětistovkou diváků prohrála vysoko 6:11.

Muži A | 11. září 2023
Sparta na úvod podlehla Chodovu 6:11. Musíme se omluvit fanouškům, říká Curney

První utkání nového ročníku je vždy specifické a každý chce vyhrát. Sparťané to v neděli večer neměli jinak a možná právě velká očekávání domácí tým svazovala. Byla to Sparta, která rozdílné skóre vždy dotahovala a dařilo se jí to až do druhé třetiny. Mezi střelce se v první třetině zapsal Marek Zouzal a Josef Sedláček, oba se zasloužili o srovnaný stav na 2:2. 

(Děkujeme panu Daliboru Jandovi, který přijal naše pozvání a zahájil tak na Spartě Superligu 2023/2024)

Ve druhé třetině šel do vedení opět Chodov, tentokrát stíhací jízdu otevřel Jiří Curney a Matěj Čermák. Díky těmto trefám odcházela Sparta do kabin za stavu 4:4 a všichni fanoušci v UNYP ARENĚ věřili, že ve třetí třetině převezme vedení Sparta.

Bohužel v úvodních deseti minutách třetí třetiny přišel obrovský zkrat a Sparta celkem pětkrát inkasovala. Na vysoký rozdíl branek Sparťané dokázali odpovědět jen dvakrát a konečné skóre se zastavilo na celkových 6:11 pro Chodov. Sparta už příští týden vycestuje do Pardubic, kde bude chtít získat všechny tři body, stejně tak tomu bude doma proti Vítkovicím 24.9. od 17:30 v UNYP ARENĚ.

Děkujeme všem fanouškům, kteří Spartu dorazili podpořit a vytvořili v hale skvělou atmosféru. 

ROZHOVORY PO UTKÁNÍ 

HIGHLIGHTS UTKÁNÍ 

Dále čtěte