Konec roku ve znamení tří domácích výher, a to i díky otočce proti Black Angels

Našlapaný program po Mistrovství světa je u konce, Sparta zvládla všechna tři domácí utkání a jedinou kaňkou v bodovém zisku je nepříjemná prohra na půdě Pardubic. Po novém roce uvidíme Spartu hned druhého ledna na hřišti Vítkovic, doma Sparťany uvidíme sedmého ledna proti Hattricku Brno.

Muži A | 22. prosinec 2021
Konec roku ve znamení tří domácích výher, a to i díky otočce proti Black Angels

Poslední zápas roku 2021 je za námi a stejně jako v utkání proti Bohemians, ani tentokrát se fanoušci rozhodně nenudili. Vyhecovanému utkání ze začátku vévodili hráči Black Angels, kteří Spartu zaskočili dvěma rychlými góly a Sparta tak musela celý zápas dohánět těsné vedení, což se podařilo v závěru podařilo.

První branku Sparty vstřelil v úniku Kareš, který tak snížil na 1:2. Vyrovnaného stavu jsme se dočkali po gólu Garčara, ten přišel ještě v první třetině, kterou ale posledním gólem uzavřel Jakub Boček z týmu hostí. Ve druhé třetině jsme se dočkali pouze jedné branky a to z čepele Matěje Bočka, která nasměrovala Black Angels do nadějného vedení 4:2.

,,Cítili jsme velký dluh k fanouškům a lidem, kteří tento klub vedou a budují, v šatně jsme si před třetí třetinou řekli, že prostě musíme vyhrát," řekl po utkání Mikuláš Krbec a to se povedlo! Sparta ve třetí třetině vstřelila tři branky a zároveň neinkasovala. Díky trefám Čermáka, Krbce a Ujhelyiho Sparta dokázala otočit zápas proti Black Angels a připsala si tak další tři cenné body do tabulky. Vypjaté, ale férové utkání pokazila koncovka, která se odehrála v publiku. Fanoušek Black Angels fyzicky napadl kotel domácích a svého agresivního fanouška uklidnňovali také hráči Black Angels, kteří vběhli na tribunu, aby svého fanouška od kotle Sparty odvedli. Po příchodu security služby všichni fanoušci poklidně opustili UNYP ARENU.

Děkujeme všem fanouškům za fantastickou podporu ve všech prosincových utkáních a budeme se na vás těšit v roce 2022!

Dále čtěte