Vstup do roku 2022 vítězný! Z Vítkovic vezeme výhru 4:3

První zápas roku 2022 má Sparta úspěšně za sebou, v utkání na půdě Vítkovic dokázala vyhrát 4:3 a připsala si tak důležité tři body, které sparťany posouvají na čtvrté místo tabulky.

Muži A | 2. leden 2022
Vstup do roku 2022 vítězný! Z Vítkovic vezeme výhru 4:3

Ve Vítkovicích se nevyhrává snadno, párkrát v historii to Sparta ale dokázala a tři body z Vítkovic veze také dnes, zároveň se jedná o druhé vítězství nad Vítkovicemi v této sezoně. Pojďme k průběhu samotného zápasu. Na první branku Vítkovic rychle zareagoval Mikuláš Krbec, který v první třetině ještě stihl srovnat na 1:1. 

Ve druhé třetině padla jediná branka a viděli jsme také přesilovou hru Vítkovic. Sparta přesilovku dokázala ubránit a vyloučený Adam Kuchynka, po naskočení zpět z trestné lavice, ihned skóroval po perfektní přihrávce již zmiňovaného Krbce. Třetí branku Sparty přidal Michal Kareš a Sparta tak odskočila do slibného vedení 3:1.

Vítkovice v závěru utkání začaly dotahovat a dokonce se dočkaly srovnání na 3:3. Sparťané ale nic nezabalili, což ukázala také gólová akce zakončená Jakubem Kolstrunkem, který Spartě vystřelil těsné vítězství 4:3 přesně 44 vteřin před koncem třetí třetiny. 

Online utkání ACEMA Sparta Praha - 1. SC Tempish Vítkovice

Jednadvacáté kolo Livesport Superligy pokračuje na Spartě v domácí UNYP ARENĚ, kam v pátek 7. ledna přijede Hattrick Brno. Utkání začíná v 18:00.

Dále čtěte