První zápas sezony se Spartě nevyvedl, Ostrava odjíždí s vítězstvím 7:5

Na první vítězství sezony 2021/2022 si Sparta bude muset ještě počkat. Ostrava v neděli večer vyloupila UNYP ARENU a do Ostravy odváží cenné vítězství 7:5. Spartu čeká další domácí zápas přesně za týden proti Chodovu.

Muži A | 12. září 2021
První zápas sezony se Spartě nevyvedl, Ostrava odjíždí s vítězstvím 7:5

Úvod zápasu vypadal velmi nadějně, na obou stranách jsme viděli spoustu šancí, byla to ale Ostrava, která rozvlnila síť jako první a odskočila do vedení 1:0. Zápas Spartě utekl na začátku druhé třetiny, kdy Ostrava vedla ve 24. minutě zápasu už 3:0 a Sparťané museli rychle dotahovat. 

První Sparťanský gól sezony 2021/2022 vstřelil Zouzal v přesilové hře. Po třech minutách na Zouzala navázal Juha, který druhým Sparťanským gólem rozjásal UNYP ARENU, do které si našlo cestu skvělých 359 fanoušků. Po čtyřiceti minutách odcházela Sparta do šaten za stavu 3:5 a touhou otočit utkání v závěrečné dvacetiminutovce. 

Kolstrunk dokázal snížit na 4:5, následně ale Ostrava opět odskočila na rozdíl dvou branek a kontrolovala náskok až do závěru utkání. Sparta chtěla jednobrankové manko dohnat v šesti hráčích, bohužel prázdnou bránu trefil hráč utkání Malajka a uzavřel tak skóre na finálních 7:5 pro Ostravu.

,,Nevím, proč se nám proti Ostravě nedaří. Dnes rozhodl vlažný vstup do druhé třetiny. Stojíme, koukáme a najednou je to 3:0. Potom zabereme, stahujeme hru a necháme si dát laciný gól. My se musím vrátit k naší hře a hrát celý zápas na 111%," říká po utkání Ondřej Kašpárek. Napravit nepovedený start může Sparta už příští neděli od 18:00 opět v UNYP ARENĚ při domácím utkání proti Chodovu.

Děkujeme všem fantastickým fanouškům, kteří dorazili Spartu podpořit do UNYP ARENY a omlouváme se všem fanouškům, kteří nestihli úvod utkání z důvodu zdržení při výměně permanentky na novou sezonu 2021/2022.

Dále čtěte