Sparťanské vinobraní a pražské derby proti Chodovu už v neděli!

Další domácí zápas nás čeká už tuto neděli 19.9. od 18:00 v UNYP ARENĚ na Podvinném mlýně. Vypjaté derby proti Chodovu bude obohacené příjemným programem pro fanoušky, pro které bude připravené vinobraní v podání rodinného vinařství Volavka.

Muži A | 14. září 2021
Sparťanské vinobraní a pražské derby proti Chodovu už v neděli!

Sparta se v prvním domácím utkání trápila, nepříznivý stav zápasu s Ostravou se Sparťané pokoušeli otočit do posledních minut, to se ale nepodařilo a na první výhru před domácím publikem si Sparta bude muset ještě počkat. Příležitost má hned v neděli, kdy do UNYP ARENY zavítá skupinový soupeř Poháru Českého florbalu Florbal Chodov, kterého Sparta dokázala před sezonou porazit 9:4. 

Zápas bude doplněn speciálním programem pro fanoušky, na hlavním ochozu tribuny bude probíhat vinobraní, které si pro fanoušky připravil pan Marian Volavka až z dalekého Mikulova. Čeká vás burčák z odrůdy Chardonay. Dále několik druhů suchých, polosuchých a polosladkých vín za příznivé ceny. Přijďte si užít nedělní pražské derby doprovázné příjemnou chutí. 


Sparťanské vinobraní pro vás bude připravené už před samotným startem utkání, ale také v průběhu zápasu a o přestávkách mezi jednotlivými třetinami. Burčák či víno si budete moci také zakoupit a odnést s sebou domu. 



Derby začíná 19.9. od 18:00 v UNYP ARENĚ na Podvinném mlýně. Opět se budeme těšit na vaši podporu jako v zápase proti Ostravě!

Více se o rodinném vinařství Volavka dozvíte zde.

Online program utkání.

#myjsmesparta

Dále čtěte