Sparťani, zahajujeme sezonu! Co vás čeká na prvním domácím zápase sezony 2021/2022?

Začátek sezony se nezadržitelně blíží! Už tuto neděli zahájíme sezonu v domácí UNYP ARENĚ na Podvinném mlýně a to od 18:00 proti FBC Ostrava. Po téměř roce se fanoušci vrací zpět na tribuny. Pojďme se podívat, co všechno Sparťanské fanoušky na prvním domácím utkání čeká!

9. září 2021
Sparťani, zahajujeme sezonu! Co vás čeká na prvním domácím zápase sezony 2021/2022?

Dárek pro naše členy

Všichni členové Sparty se mohou těšit na svou permanentku na sezonu 2021/2022, kterou si vyzvednou u hlavního vstupu do UNYP ARENY a to už 60 minut před zápasem, u pokladny stačí nahlásit pouze své jméno! Pro rodiče členů je připravena výrazná sleva na nákup permanentky, kterou si rodiče členů mohou zakoupit za 400 Kč, pro veřejnost je prodej permanentek k dispozici za 600 Kč, VIP karta poté za 5.000 Kč. Ten, kdo na zápas dorazí s permanentkou loňské sezony 2020/2021, může si ji vyměnit za permanentku 2021/2022. Více se o permanentkách a jednotlivém vstupu na utkání dozvíte v sekci Fanzone.

Vyhlašování Sparťana sezony 2020/2021

O první a druhé přestávce nás čeká tradiční udělování cen Sparťana sezony 2020/2021. Ceny bude předávat generální manažer klubu Václav Culka ml., který během přestávkového programu ocení celkem 21 Sparťanů, kteří si cenu zaslouží zejména za svůj přístup k tréninku v uplynulé sezoně. Koho trenéři vybrali jako Sparťana a Sparťanku sezony 2020/2021? 

Robert Košir zpět v rudém dresu

V průběhu léta Sparta oznámila návrat slovinského bombarďáka Roberta Košira, který se po téměř třech letech vrací zpět do svého milovaného prostředí a rudého dresu s číslem 22. Aktuálně nejvyšší hráč Sparty je známý zejména díky svým kreativním a velmi originálním oslavám gólů. Uvidíme Robiho slavit branku také v prvním domácím utkání? Medailonek Roberta Košira můžete vidět na našem youtube.

Mistři světa zpátky doma

Mistrovství světa juniorů skončilo obhajobou zlata z Halifaxu, zlatý gól v letošním finále vstřelil do sítě Finska Matěj Čermák, kterého společně se spoluhráčem Martinem Dolejšem uvidíme opět v rudém dresu. Těšíte se? My ano!

Fanshop plný novinek

Na prvním domácím utkání nebude chybět ani klubový fanshop, ve kterém přes léto přibylo několik novinek, buďte ready na sezonu a zakupte si například novou sparťanskou šálu, kterou můžete vybírat ze dvou barev či sparťanský polštář a mnoho dalšího! Fanshop najdete v prvním patře na tribuně kousek od bufetu. Kompletní nabídku fanshopu najdete na našem webu.



Utkání začíná od 18:00, vstup na utkání bude otevřen už 60 minut před zahájením zápasu. Na utkání je povolen vstup pouze s nasazenou rouškou či respirátorem a prokázáním se jedním z těchto potvrzení:

- Negativní výsledek RT-PCR testu na přítomnost viru SARS-CoV-2 ne starší 7 dní

- Negativní výsledek POC  testu na přítomnost antigenu viru SARS-CoV-2 ne starší 72 hodin

- Doklad (lékařskou zprávu) o laboratorně potvrzeném onemocnění COVID-19, ne starší než 180 dní.

- Doklad o absolvování očkování proti onemocnění COVID-19, přičemž od ukončení očkování uplynulo nejméně 14 dní

Online program utkání.

Těšíme se na vás!

#myjsmesparta

Dále čtěte