Pokračujeme doma, v neděli přijede Liberec a soutěžíme o dresy A týmu

Nabitý program domácích zápasů Superligy pokračuje. V neděli 22. října dorazí do pražské UNYP ARENY Liberec, zápas začíná v 17:30 a každý fanoušek, který dorazí na toto utkání může počítat s tím, že se dostane do slosování o dresy hráčů A týmu z minulé sezony.

Muži A | 18. říjen 2023
Pokračujeme doma, v neděli přijede Liberec a soutěžíme o dresy A týmu

Sparta se dostává na vítěznou vlnu, po divokém startu Livesport Superligy nyní Sparta sbírá cenné body. Vše odstartovalo vítězstvím v televizním derby proti Bohemians 7:6, následovala venkovní výhra nad SKV 6:2 a poté skvělý výkon proti Mladé Boleslavi, díky kterému si Sparta zajistila další tři body za vítězství 6:4. 

V neděli může dobře rozjetý tým přidat další výhru, tentokrát nad Libercem, který se aktuálně drží na druhém místě tabulky a oproti Spartě drží už pět vítězství v řadě, což bude chtít Sparta zastavit, stejně jako zastavila Mladou Boleslav. 

V rámci tohoto utkání jsme mysleli také na fanoušky, kteří nás v letošní sezoně skvěle podporují a jsou slyšet na každém domácím utkání. Každý, kdo dorazí do UNYP ARENY na zápas s Libercem, obdrží u vstupu lístek s číslem, o druhé přestávce pak budeme losovat výherce, kteří si odnesou dres loňské sezony některého hráče z A týmu. Ve hře je celkem 9 dresů, šance na vylosování je tedy velká! 

Těšíme se na vás v neděli 22. října od 17:30 v UNYP ARENĚ!

ONLINE PROGRAM UTKÁNÍ

Dále čtěte