Pojeď s námi na finále Poháru Českého florbalu!

Sparťani! I díky Vaší fanouškovské podpoře jsme se probojovali až do samotného finále Poháru Českého Florbalu, které se odehraje 17. ledna ve 20:00 v Brně, konkrétně v STAZER Aréně Vodova proti pražskému rivalovi FBŠ Bohemians. Vy máte možnost být u toho a vypravit se na tuto nezapomenutelnou akci společně s námi jedním autobusem.

Muži A | 29. prosinec 2022
Pojeď s námi na finále Poháru Českého florbalu!

S účastí ve finále Poháru Českého florbalu již máme zkušenosti! V loňské sezoně jsme se ve finále utkali s Vítkovicemi, které nás porazily a z Chomutova jsme odjeli se stříbrnými medailemi. Letos jsme to byli my, kdo Vítkovice porazil v semifinále a nyní nás ve finále čekají klokani. O atraktivní utkání tedy rozhodně nebude nouze! Rozhodli jsme se zorganizovat výpravu 50ti fanoušků, kteří se společným autobusem vypraví podpořit náš A tým v boji o trofej pro vítěze Poháru Českého florbalu. V ceně "zájezdu" je možnost také objednávky speciálního klubového trička, vstupenky a již zmíněné dopravy.

Pro rezervaci svého místa ve společném autobuse stačí vyplnit jednoduchý formulář, kde uvedete jméno, příjmení a váš kontakt. Odkaz na formulář najdete ZDE. 

Těšíme se na vás a věříme, že se společně s námi vydáte podpořit A tým za vítězstvím! 

Dále čtěte