Čtyři týmy Sparty se představí na mezinárodním turnaji Czech Open

Sparta vysílá celkem čtyři týmy do turnaje Czech Open, který se odehraje v termínu 11.-14. srpna v Praze. V jakých kategoriích Spartu letos na turnaji uvidíme?

Muži A, U19 "A", Ženy, Juniorky | 10. srpen 2022
Čtyři týmy Sparty se představí na mezinárodním turnaji Czech Open

MUŽSKÝ A TÝM 

Bezesporu nejsledovanějším sparťanským týmem na Czech Open bude mužský A tým, který startuje v kategorii ELITE M. Tým vedený novým kapitánem Matějem Prunerem bude ve skupině B postupně čelit týmu Vítkovic, Pixbu Wallenstam a SV Wiler-Ersigen. Po skvělém vstupu do Poháru Českého florbalu má tým opět šanci ukázat, jak dobře se připravuje do nadcházejícího ročníku Livesport Superligy. 

Všechny zápasy mužského A týmu můžete sledovat živě na webu turnaje ZDE.

TÝM U21

V turnaji uvidíme také sparťany v kategorii U21. Mladý tým složený zejména z juniorských hráčů má za sebou letní soustředění, ale také přátelské utkání proti Klotenu, které Sparta vyhrála těsně 6:5. Ve skupině B postupně narazíme na Zug United, Florbal Chomutov a Slovensko U19.

Všechny zápasy kategorie U21 můžete sledovat živě na webu turnaje ZDE.

DVA TÝMY SPARTA GIRLS

V ženské kategorii uvidíme celkem dva týmy Sparta Girls. Stejně jako tým U21, také Sparta Girls mají těsně po svém herním soustředění, což by holkám mělo pomoci k dobře načasované přípravě na turnaj. Trenéři žen se rozhodli poskládat dva týmy (A a B). Oba týmy se představí v kategorii Open, jeden tým budeme sledovat ve skupině D a druhý ve skupině E. 

Rozpis všech zápasů Sparta Girls najdete na webu turnaje ZDE.

Všem týmům Sparty přejeme hodně štěstí!

Dále čtěte