V Otrokovicích za tři body a nyní plná soustředěnost na finále Poháru Českého florbalu

Nedělní venkovní utkání v Otrokovicích s tříbodovým přídělem pro Spartu. Tým Sparty v zápase předvedl velmi sebevědomý a jistý výkon, který podtrhl také mladý brankář Viktor Hejna, který v tomto zápase dostal druhou příležitost v Superlize, a opět se stal oporou svého týmu. Konečný stav 5:3 pro Spartu znamená upevnění čtvrté příčky v tabulce Livesport Superligy.

Muži A | 10. leden 2022
V Otrokovicích za tři body a nyní plná soustředěnost na finále Poháru Českého florbalu

Skóre proti Otrokovicím otevřel tradiční Sparťanský střelec Lukáš Ujhelyi v závěru úvodní dvacetiminutovky. Začátek druhé třetiny se odvíjel v podobném duchu jako začátek utkání, celých deset minut nepadla jediná branka. Ke gólové oslavě vyzval své spoluhráče až Matěj Čermák, který navýšil vedení na 2:0. Mladému gólmanovi Viktoru Hejnovi se dařilo držet čisté konto téměř polovinu zápasu a první branku inkasoval až v 34. minutě utkání. 

Opětovné odskočení do dvoubrankového vedení zařídil střelec druhé branky utkání Matěj Čermák (3:1). Před koncem druhé třetiny přidal branku také Marek Zouzal a Sparta zahajovala třetí třetinu za stavu 4:1. Otrokovice proměnily trestný nájezd, který znamenal snížení na 2:4. Mezi střelce Sparty se zapsal také Mikuláš Krbec, ten obstaral pátou branku Sparty a dopomohl ke klidnému závěru zápasu. Otrokovice už jen kosmeticky upravili skóre na 3:5 z jejich pohledu. 

Nyní má Sparta něco málo přes týden k přípravě na finále Poháru Českého florbalu, které se odehraje 18.1. 2022 od 20:00 v Chomutově. ,,Zahrát si o titul je super, hodně se těšíme. Letos jsme na pohárové souboje lépe připraveni, vidím výrazně vyšší odolnost a chuť vyhrát pro klub první trofej," říká na úvod kapitán týmu Milan Garčar, finálovému zápasu Poháru Českého florbalu se budeme věnovat v tomto týdnu. Máte se na co těšit, nezapomeňte sledovat sociální sítě Sparty.

Dále čtěte