Tažení playoff dnes skončilo, Spartě se nepodařilo prodloužit semifinálovou sérii a prohrává 0:4

Sezóna skončila. Sparta ani ve čtvrtém utkání semifinále nedokázala odvrátit nepříznivý stav série a Vítkovicím podlehla v semifinále 0:4 na zápasy.

Muži A | 9. květen 2021
Tažení playoff dnes skončilo, Spartě se nepodařilo prodloužit semifinálovou sérii a prohrává 0:4

Sparťané dnes hráli o prodloužení série a šanci odvrátit nepříznivý stav semifinále. Čtvrtý zápas série začal v UNYP ARENĚ velmi slibně, po úvodní trefě Juhy zvyšoval na 2:0 v sedmnácté minutě Mikuláš Krbec. Vedení Sparta držela až do konce druhé třetiny, kdy se Vítkovicím podařilo srovnat na 4:4 a o pár minut později navýšit na rozdíl 4:5 z pohledu domácí Sparty.

Zápas se definitivně zlomil po rychlém gólu ve třetí třetině a to pouhých sedm vteřin po úvodním rozehrání třetí dvacetiminutovky. Sparta se za stavu 7:4 pokoušela srovnat, nabízelo se mnoho gólových příležitostí, ty ale Sparťané nedokázali proměnit. Čtvrtý zápas série ovládly Vítkovice poměrem 7:5 a zahrají si letošní Superfinále.

Děkujeme všem fanouškům za obrovskou podporu po celou letošní sezonu, která byla pro všechny velmi specifická. Věříme, že novou sezonu zahájíme společně v UNYP ARENĚ. Těšíme se na vás.

#myjsmesparta #tlupa924

Dále čtěte