Víkendové zápasy za srovnáním série, bohatý videopřenos, vyhlášení soutěže s UNYPem a Penco Game!

O víkendu čekají A tým důležitá utkání semifinále playoff. Třetí a čtvrtý zápas série zamíří do domácí UNYP ARENY, kam přijede soupeř z Vítkovic. Domácí Sparta zabojuje o srovnání série, která se pro Sparťany aktuálně nevyvíjí vůbec dobře a po úvodních dvou zápasech prohrává cestu za Superfinále 0:2.

Muži A | 6. květen 2021
Víkendové zápasy za srovnáním série, bohatý videopřenos, vyhlášení soutěže s UNYPem a Penco Game!

Diváci se o víkendu mohou těšit na jistě velmi napjatá utkání, jelikož už ve Vítkovicích jsme viděli spoustu osobních soubojů, atraktivních gólových akcí a poměrně dost branek (7:6 a 6:4). Sparta nyní hraje o všechno a z týmu je cítit odhodlání srovnat krok s Vítkovicemi. ,,Pilujeme detaily a hlavně se soustředíme na disciplinovanější výkon v útočném pásmu. Těšíme se na domácí zápasy," říká ke třetímu a čtvrtému zápasu semifinále útočník Mikuláš Krbec.

Opět jsme si pro fanoušky připravili bohatý videopřenos. Před začátkem jednotlivých utkání budete moci na Facebooku a Instagramu Sparty sledovat Studio Sparta, kam jsme si na sobotu pozvali útočníky Mikuláše Krbce a Jakuba Kolstrunka, v neděli bude hostem Studia Sparta hlavní trenér Sparty Ondřej Kašpárek a odchovanec klubu Marka Zouzala. Všichni budou odpovídat na nejrůznější otázky týkající se semifinálové série a vy si celý díl Studia Sparta budete moci pustit na našich sociálních sítích už hodinu před startem jednotlivých zápasů. V rámci sobotního utkání vyhlásíme vítěze UNYP SEMIFINAL GAME, do které se ještě stále můžete zapojit. V průběhu nedělního utkání budeme soutěžit s naším klubovým partnerem Penco o dárkový balíček. O první přestávce položí moderátor utkání otázku přímo v živém vysílání. Na tuto otázku budete moci odpovědět pod příspěvkem na našem Instagramu @spartaflorbal.cz, první, kdo správně odpoví na otázku, obdrží dárkový balíček od české firmy Penco.  

Sobotní utkání je na programu ve 20:15 před kamerami ČT SPORT.

Nedělní utkání začíná v 18:00, sledovat ho můžete na tvcom.cz. 

Držte Spartě palce! 

#myjsmesparta #tlupa924 

Dále čtěte