Tlupa je nejvíc moc nachystaná na to, aby 924ku dostala tam, kam si jí dostat přeje, říká Kašpárek

Zítra začíná další krok na cestě letošním playoff, ve kterém se Sparta postaví Vítkovicím. Po odehraném čtvrtfinále uběhlo celkem 23 dnů, které Sparta využila k maximální připravenosti na semifinále. ,,Pauzu jsme využili k posunu Tlupy 924 o pár pater výše a zároveň jsme měli dostatek času a prostoru na to, přichystat si nové věci do naší hry a do našeho projevu," říká směrem k semifinále hlavní trenér mužů Ondřej Kašpárek.

Muži A | 30. duben 2021
Tlupa je nejvíc moc nachystaná na to, aby 924ku dostala tam, kam si jí dostat přeje, říká Kašpárek

Sparťané jsou již na cestě do Ostravy, kde o víkendu odehrají první a druhé semifinále playoff. Hlavní trenér ,,A" týmu nám ještě stihl přiblížit přípravu své Tlupy 924 a celkovou naladěnost na další vyřazovací boj. Pojďme postupně, po vyhraném čtvrtfinále měl tým přibližně tři týdny na další přípravu, co vám ukázala čtvrtfinálová série s Tatranem? ,,Série s Tatranem nám ukázala, že každý hráč umí pracovat s informacema, které od nás od trenérů dostává. Tým jako celek naprosto přesně ví, co chce a jde si za tím," říká ke po čtvrtfinálové sérii Ondřej Kašpárek. Říkal jsi, že jste během pauzy mezi čtvrtfinále a semifinále opět udělali obrovský kus práce, v čem přesně?. ,,Všichni jsme udělali obrovský pokrok ve všech směrech, nechci nic přesně specifikovat, těším se, až se na to budu koukat v praxi při zápasech," nechce odtajňovat jednotlivé oblasti hlavní trenér. 

V čem vidíš hlavní sílu svého týmu? ,,Největší sílu vidím právě v Tlupě a celkové soudržnosti, která abnormální. Dále vidím, že každý hráč je schopný kdykoli vystoupit ze své komfortní zóny a opustit své ego jen pro to, aby Tlupu podpořil a ochránil," přibližuje vnímání svého týmu Kašpárek. Na co se ty osobně v sérii nejvíce těšíš? ,,Nejvíce se těším na spokojené a šťastné tváře členů naší Tlupy 924, po tom, kdy odvedou každou jednotlivou činnost tak, jak mají," uzavírá krátký rozhovor trenér. 

V rámci přípravy na semifinále tým absolvoval víkendový teambuilding, o kterém nám více prozradil Matěj Pruner. ,,Na teambuildingu jsme se věnovali hlavně mentální a taktické přípravě na semifinále. Myslím, že jsme si jako Tlupa navzájem vyjasnili spoustu důležitých věcí. Celý víkend jsme strávili v krásném prostředí v přírodě v Krušných horách. Vypadli jsme z našich osobních stereotypů, odpočinuli si a maximálně se připravili na semifinále."


První semifinálový souboj začíná již zítra od 16:00 na TVCOM, druhé semifinálové utkání můžete sledovat v neděli od 20:00 na ČT SPORT.

    Dále čtěte