Nabitý víkend se opět blíží, Sparta odehraje obě utkání v UNYP ARENĚ

Spartu čekají další utkání, díky kterým může dále stoupat tabulkou Livesport Superligy. Výhodou obou víkendových utkání bude domácí prostředí UNYP ARENY.

Muži A | 5. leden 2021
Nabitý víkend se opět blíží, Sparta odehraje obě utkání v UNYP ARENĚ

Sparta pomalu začíná sbírat body a stoupat tak tabulkou Livesport Superligy. Hned po novém roce se přesunula na sedmé místo a po nadcházejícím víkendu si přeje být ještě výše. V cestě bude stát Liberec a Tatran, kteří přijedou do UNYP ARENY ukrást cenné body, ty však bude chtít Sparta oslavit v domácí kabině.

Sobotní soupeř FBC Liberec se nachází na devátém místě, tedy na druhém místě za Spartou. Vstup do nového roku Liberec nemůže považovat za úspěšný, hned na úvod roku utržil domácí porážku od FBŠ Bohemians, kteří si z Liberce odvezli všechny tři body za výhru 7:5. Uvidíme těsný výsledek nebo Sparta potvrdí domácí formu a přejede Liberec na plné čáře? 

Nedělní utkání bude patřit pražskému derby mezi Spartou a Tatranem Střešovice. Tatran měl na rozdíl od Sparty snový start sezony. Vyhrál sedm z prvních osmi duelů a nasbíral tak skvělé body hned z úvodu. V novém roce ale Tatran nepředvedl tak skvělé výkony a vysledkem byla těsná výhra 6:4 nad Hattrickem Brno a prohra s Chodovem, který porazil po novém roce stejným výsledkem i Spartu (8:6). Víkendový program je pěkně nabitý a my se máme na co těšit!

Obě utkání můžete sledovat na tvcom.cz, utkáním vás bude provázet komentátor Jan Pauček, nebudou chybět ani tradiční rozhovory s hráči a UNYP ONLINE GAME, díky které budeme soutěžit o mikinu od partnery University of New York in Prague. 

Sparta - Liberec online bulletin

Dále čtěte