Přihlášky na letní klubové soustředění v Králově Dvoře jsou spuštěny!

Příprava již tradičního letního soustředění v Králově Dvoře právě vrcholí. Dnes jsme pro naše členy spustili epřihlášky, které jsou ve členské sekci a každý si tak může rezervovat své místo! Termíny a informace k letnímu soustředění naleznete v článku.

Přihlášky na letní klubové soustředění v Králově Dvoře jsou spuštěny!

Mimo florbalových aktivit se bude v Králově Dvoře rozvíjet také všeobecný sportovní rozvoj sportovce, atletika, gymnastika a mnoho dalších kolektivních sportů. Jelikož chceme rozvíjet také doprovodnou zábavu a zážitky v našich hráčích, další novinkou bude také doprovodný program, Sparťané již tradičně během svého kempu vyrazí do nedalekého Aquacentra, to ale není vše, letos na Sparťany a Sparťanky čeká také nová "atrakce", o té ale až později.

Během soustředění každý účastník podstoupí také základní vyšetření od fyzioterapeutek. Hráči a hráčky, které budou absolvovat kemp, dostanou vypracovanou analýzu na míru, přímo od fyzioterapeutek, které všechny hráče prohlídnou a doporučí hráčům vhodné cviky na odstranění nebo předejití nejrůznějších disbalancí, které by mohly v budoucnu hráčům způsobovat velké problémy. Písemný výstup bude předán hráčům či rodičům při ukončení kempu. 

Přihlášky a podrobné informace o letním klubovém soustředění jsou již nyní zveřejněny v členské sekci.

Rozpis klubových soustředění pro jednotlivé kategorie:

1) 27. července - 1.srpna 2021 = soustředění ženská složka + dorost "A" (ročníky 2005-2006) + junioři "A" (ročníky 2003-2004)

2) 10.-15. srpna 2021 = soustředění akademie (ročníky 2009-2013)

3) 17.-21.srpna 2021 = soustředění starší žáci (elitní i neelitní, ročníky 2007-2008) + dorost (neelitní, ročníky 2005-2006) + junioři (neelitní, ročníky 2003-2004)

Věříme, že se každý z vás na letní klubové soustředění už těší, stejně jako my! Kapacita volných míst k přihlášení je počtem hráčů omezena, proto vyplňte svou e-přihlášku na klubové sekci co nejdříve.

#myjsmesparta

Dále čtěte