Sparta poděkovala svým MISTRŮM

Dorostenečtí a juniorští mistři byli oceněni vedením Sparty

U19 "A", U17 "A" | 30. duben 2024
Sparta poděkovala svým MISTRŮM

V neděli 28. 4. proběhlo v UNYP areně poděkování Sparty dorostencům a juniorům, kteří vybojovali titul ve svých kategoriích. Na akci děkoval mistrům generální manažer Miroslav Medal. Poděkování ale patřilo nejen našim mistrům, ale také realizačnímu týmu, rodičům a fanouškům, kteří odvedli skvělou práci, ať už co se týče podpory nebo vedením týmu, a bez kterých by se kluci jen těžko probojovali k výhře.

Poděkování ale nechybělo ani od sportovního ředitele a trenéra A týmu Marka Vojty. Ten vyzpovídal klíčové hráče, kteří se vyjádřili k tomuto vybojovanému úspěchu.

,,K vítězství nám pomohla hlavně víra. Byl jsem tam v moment, kdy ten gól padl a byl jsem tam skoro furt, už jsem nechtěl, ale tahle víra, že se to má stát mi pomohla, že jsme určený k tomu to vyhrát," přiznal svoji motivaci k vybojování titulu Daniel Večl a vysloužil si tak od fanoušků emotivní potlesk.

K úspěšnému zakončení sezóny se vyjádřil také trenér dorostenecké kategorie Martin Severa:,, Společnou silou a společnou prací jsme vytvořili silný celek a myslím, že se to pak projevilo v celém Play-off. Makali jsme, pečovali o sebe navzájem, ať už v rámci fyzioterapie, regenerace a vůbec v tom přístupu k zápasu, a to si myslím, že bylo rozhodující."

Dorostenci i junioři se pak v UNYP areně mohli zaslouženě pyšnit tričky Mistři ČR.


K úspěchu juniorského týmu se vyjádřil kapitán Matyáš Bláha: ,,Myslím si, že celý úspěch byl o tom, že se v tom týmu známe už hrozně dlouho a všichni jsme si byli jasně vědomi toho, že ty zápasy jsou jedny z posledních takhle spolu. Nehnala nás jen touha vyhrát titul, ale i to, že jsme nějak společně chtěli uzavřít tuto kapitolu, která tvořila většinu času našeho života. Klíčový byl dobrý kolektiv, který nás hnal kupředu a možná proto nás to všechny tak bavilo."

,,Největší motivace vyhrát pro mě byla ta, že jsem se s mládežnickou kategorií nechtěl loučit v slzách, ale vítězně a s úsměvem," řekl ke svojí motivaci vyhrát titul Josef Sedláček.

Významná událost se neobešla bez focení v tričkách Mistři ČR, příjemné atmosféry a skvělého občerstvení. Děkujeme všem za podporu!

Dále čtěte