Vyrovnaná semifinálová série Sparta - Boleslav pokračuje, tady nesmíte chybět!

Týden uběhl jako voda a třetí a čtvrté semifinále playoff je pomalu tady. Vyrovnaná série (1:1) se opět rozjíždí, tentokrát v domácím prostředí Sparty v UNYP ARENĚ na Podvinném mlýně. Na oba víkendové zápasy je připraven bohatý doprovodný program, v sobotu budeme soutěžit s Hellem, v neděli chystáme UNYP GAME! Nejlepší část sezóny je tady, v sobotu začínáme v 19:30, v neděli pak od 18:30.

Muži A | 24. březen 2022
Vyrovnaná semifinálová série Sparta - Boleslav pokračuje, tady nesmíte chybět!

První dva vzájemné zápasy mezi Spartou a Mladou Boleslaví nabídly opravdu atraktivní souboje, které odpovídají důležitosti playoff. První zápas zvládla lépe Mladá Boleslav, která nakonec rozhodla prodloužení a zvítězila 5:4. Nedělní duel patřil ale Spartě, která na začátku třetí třetiny vedla už o tři branky a zápas dovedla do vítězství 7:6 v základní hrací době. Jak moc vyrovnaná utkání uvidíme tento víkend v UNYP ARENĚ? 

Přípravy na oba domácí zápasy semifinále jsou v plném proudu. Vedení klubu dává těmto zápasům tu největší důležitost a aktivuje fanoušky. Pozvánka na domácí zápasy semifinále se dostala až do pražské O2 arény. Na úterním hokejovém utkání Sparty s Libercem zazněla pozvánka pro téměř 10.000 hokejových fanoušků, kteří budou mít vstup na sobotní a nedělní utkání zdarma. Stačí u vstupu předložit hokejovou permanentku na sezonu 2021/2022 či vstupenku z úterního hokejového zápasu playoff Sparta - Liberec. Touto cestou chceme ještě jednou poděkovat HC Sparta Praha za propagaci utkání a těšíme se na podporu hokejových fans.

Pevně věříme, že náš A tým přijde podpořit také celá florbalová Sparta. Kdy jindy přeci přijít podpořit A tým než v semifinále playoff, které je cestou do vysněného Superfinále? V sobotu budou pro fanoušky připravené přestávkové soutěže s naším novým partnerem HELL ENERGY, který naše fanoušky také vybavil tleskadly na celé playoff. Své tleskadlo najde každý Sparťan nachystané  sedačce přímo v hledišti.

Nedělní zápas bude patřit našemu dlouholetému partnerovi University of New York in Prague. Na čtvrtém semifinálovém utkání obdrží každý fanoušek u vstupu kartičku UNYP, která bude sloužit k losování do nevídané přestávkové soutěže. Na kartičce bude mít každý fanoušek unikátní číslo. O každé přestávce vylosujeme 5 soutěžících, kteří budou soutěžit v samostatném nájezdu na brankáře juniorské reprezentace Viktora Hejnu. Ten, kdo dá našemu gólmanovi branku, vyhraje poukaz v hodnotě 1.000 Kč na nákup na Alza.cz, tuto cenu do soutěže věnoval náš partner UNYP. Všechny vylosované soutěžící zároveň ocenímě drobnými cenami produktů University of New York in Prague. 

(Michal Pažák a Josef Juha, hráči A týmu a studenti University of New York in Prague)

Užitečné informace pro fanoušky:

  • Vstup na utkání bude umožněn již hodinu před startem zápasu. V sobotu v 18:30 (zápas od 19:30), v neděli v 17:30 (zápas od 18:30).
  • Hokejoví fanoušci získají vstupenku na pokladně. Stačí předložit hokejovou permanentku na sezonu 2021/2022 či vstupenku z úterního zápasu Sparty.
  • Pro co nejrychlejší vstup na jednotlivé utkání doporučujeme zakoupit vstupenku v předprodeji Ticketportal.
  • Pro fanoušky Mladé Boleslavi je vyhrazen sektor F.
  • V případě zaplnění parkovacích míst u UNYP ARENY (P1), prosím, využijte parkování za arénou (P2).

Těšíme se na vaši podporu!

Dále čtěte