Mladá Boleslav zaskočila Spartu, odveta je na programu v pondělí

Sobotní utkání patřilo výjezdu do Mladé Boleslavi, kam Sparta vyráží vždy s respektem a s velkým odhodláním získat co nejvíce bodů. Dnes tomu nebylo jinak, Boleslav však Spartu zaskočila vysokou efektivitou a Sparťané si z Mladé Boleslavi odváží debakl 1:9. Odveta je na programu v pondělí od 20:00 před kamerami ČT SPORT.

Muži A | 20. únor 2021
Mladá Boleslav zaskočila Spartu, odveta je na programu v pondělí

Sobotní utkání vůbec nezačalo špatně, byla to Sparta, která v úvodních minutách zápasu působila velmi sebevědomě a sršela týmovým duchem, který byl často slyšet i u televizních obrazovek. První minuty přinesly své ovoce když skóre otevřel Michal Zeman, který po přihrávce od Beneše tvrdou střelou zavěsil do branky Lukáše Bauera. Závěr první třetiny ale patřil Mladé Boleslavi. V přesilové hře se trefil Patrik Suchánek a po dvanácti vteřinách na něho navázal také Mikuláš Komárek přesnou trefou pod břevno Martina Beneše.

Druhá třetina začala podobně jako ta první s tím rozdílem, že v osmé minutě vstřelila gól Boleslav a ne Sparta. Od tohoto momentu Sparta začala působit velmi zaskočeně a jako by vyprchalo odhodlání z úvodu zápasu. Průběhu nepřispěla ani druhá přesilová hra Bolky, kterou opět využil Patrik Suchánek a zařídil odskok na rozdíl tří branek (4:1). Do konce druhé třetiny Sparta inkasovala ještě dvakrát a Boleslav do třetí třetiny vstoupila s náskokem 6:1. 

Ve třetí třetině trenér Ondřej Kašpárek zamíchal sestavou, bohužel ani tato změna nepřinesla tížené branky a Boleslav našla prostor k navýšení svého vedení na konečných 9:1. Odveta je na programu v pondělí od 20:00 v UNYP ARENĚ. Diváci mohou sledovat zápas na ČT SPORT. 

Online program utkání ACEMA Sparta Praha - Předvýběr.CZ Florbal MB

Dále čtěte