Aréna na Praze 9 mění svou tvář, domácí hala Sparty nově nese název UNYP ARENA

Tradiční název haly na Podvinném Mlýně – aréna Sparta je již minulostí. Partner florbalové Sparty University of New York in Prague prohlubuje partnerství s klubem a zahajuje partnerství také s Asociací Sparta. Novým názvem areny na Praze 9 je od 1. září 2019 - UNYP ARENA, která přes léto prošla velkou rekonstrukcí, za zmínku rozhodně stojí nový povrch, dvě nové led obrazovky a celkové ozvučení areny.

Klubové zprávy | 12. září 2019
Aréna na Praze 9 mění svou tvář, domácí hala Sparty nově nese název UNYP ARENA

,,University of New York in Prague vždy věřila, že zdravá mysl a zdravé tělo vytváří nejlepší studenty a budoucí absolventy. Právě díky tomu jsme rádi, že jsme navázali spolupráci s Asociací Sparta a pojmenovali arénu v Praze 9, která je domovem mnoha jejích týmů. Doufáme, že právě toto je příležitost, jak přiblížit studenty ke sportu a zároveň podpořit komunitu a mládež, která už se sportovních aktivit v aréně účastní. Je skvělé, že naše dlouhodobé partnerství s týmem florbalové Sparty dospělo až k pojmenování domovské arény naším jménem. Jsme hrdí na skvělou reputaci, přístup a sportovní kvality, které během našeho partnerství florbalová Sparta prokázala," říká k nově pojmenované aréně Sotiris Foustis, generální manažer University of New York. 

„Přes léto se nám povedlo dotáhnout dva velké projekty, které naší domácí halu posunuly opět o kus dál. Díky grantu z MŠMT a MHMP jsme zrekonstruovali podlahu v hale, což docení především hráči, ale také se povedlo nainstalovat nové LED obrazovky, které zvýší komfort pro naše diváky. Druhým cílem bylo najít titulárního partnera Arény a osobně jsme velmi rád, že se jím stal právě UNYP, který je významným partnerem našeho klubu. Nově tak bude Sparta nastupovat s UNYPEM na dresech v UNYP ARENĚ. Věřím, že to, co se povedlo přes léto dotáhnout potvrdí postavení UNYP Areny jako nejmodernější haly v Praze a přivede do hlediště další diváky,“ říká generální manažer klubu Mgr. Václav Culka, který je zároveň předsedou představenstva Asociace Sparty.  

Do nové UNYP ARENY můžete zavítat na první domácí utkání Sparty proti Ostravě, které se koná 22. září od 17:00.

Webové stránky UNYP ARENY

Dále čtěte