Po delší době pouze jedno víkendové utkání, Sparta jede do Pardubic

Po ostrém začátku nového roku, kdy měla Sparta na lednovém programu celkem 9 utkání si po delší době zahraje pouze jedno víkendové utkání, kterým bude sobotní výjezd do Pardubic. Sparta za Sokoli vyráží s jediným cílem.

Muži A | 14. leden 2021
Po delší době pouze jedno víkendové utkání, Sparta jede do Pardubic

V sobotním utkání na půdě Sokolů z Pardubic mají Sparťané jediný cíl, kterým bude odpracovat domácí porážku z úvodu sezony, kdy Sparta v posledních minutách zápasu ztratila utkání po vedení 6:4 na konečných 6:7.

Od vzájemného zápasu se oběma týmům daří velmi rozdílně. Sparta v následujících utkáních devětkrát uspěla a zaznamenala pouze čtyři prohry. Pardubice si v uplynulých utkáních připsaly jen pět bodů a to po zápasech proti Black Angels, Hattricku Brno a po posledním odehraném utkání proti Bohemians. Aktuálně Pardubicím patří dvanácté místo tabulky, Sparta se v lednu prodrala na šesté místo a určitě se bude chtít vyšvihnout ještě výše. 

,,Víme, že v Pardubicích nás nečeká nic jednoduchého, přesvědčili jsme se o tom na domácím hřišti. V Pardubicích uděláme maximum pro to, abychom si odvezli tři body," říká k utkání asistent trenéra Marek Vojta.

Zápas v Pardubicích začíná v sobotu v 16:00, vy ho můžete sledovat online na TVCOM.CZ.

Dále čtěte